Címlapfotón Gálvölgyi János és ritkán látott felesége: 51 éve élnek boldog házasságban
Gálvölgyi János és Judit a címlapfotóhoz készült interjúban elárulták, mi hosszú házasságuk titka.

gálvölgyi-jános-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fél évszázad - Gálvölgyi János és felesége ennél is több ideje vannak együtt: 51 esztendeje élik közös életüket. Habár a színész azt mondja, már nem tudna működni Judit nélkül, nekik is megvoltak - ahogy ők mondják - a gálhegyeik és gálvölgyeik.

A kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, ugyanis Judit sokáig nem adta be a derekát az ifjú színész udvarlásának, miután az amatőr színjátszó mozgalomban találkoztak.

Gálvölgyi János feleségével a címlapon

- Persze, mert gyerek volt még, akit nem lehetett komolyan venni - árulta el Gálvölgyi Judit a Meglepetés magazin interjújában.

A házasságkötés előtt hét évig voltak együtt. Úgy érzik, ez kellő idő volt ahhoz, hogy kiveszekedjék magukat az esküvő előtt.

- Kezdetben sportot űztünk abból, hogy elmondjuk egymásnak a hibáinkat, mire házasok lettünk, már egy életre kibalhéztuk magunkat. Nem veszekedünk hülyeségeken.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nincs pontos receptjük a hosszan tartó boldogsághoz, de azt biztosan tudják, náluk mi az, ami működik. Nagyon toleránsak, türelmesek a másikkal.

- Felfogtuk, hogy a házasság nem a szerelemről, hanem a szeretetről és a mély barátságról szól. Az előbbi elmúlhat, és el is múlik. Az utóbbi nagyon értékes, és láthatóan egy életre szól.

Gálvölgyi János a Keresztanyu Sótonyi Frigyeseként.
Gálvölgyi János a Keresztanyu Sótonyi Frigyeseként.
Fotó: RTL/Keresztanyu

Egy színész életében óhatatlan tényező, hogy csinos partnerek veszik körül, akikkel olykor-olykor intim jeleneteket kell eljátszaniuk a színpadon vagy a kamera előtt. Adódik a kérdés, van-e féltékenység ezekből.

- Sosem voltam féltékeny Jánosra. Nem azért, mert a világ legellenállhatatlanabb nőjének gondolom magam, hanem mert ha én szeretem őt, miért ne szerethetné más is?

Attól a mi kapcsolatunk nem lesz kevesebb. Tudtam, vagyunk olyan jóban, hogy velem marad.

Gálvölgyi János lányai

A színész több mint öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született. Már mindketten édesanyák, szüleiket három fiúunokával ajándékozták meg: előbbi Simonnal, utóbbi pedig Ádámmal és Dániellel.

Cover-fotó: RTL/RTL Sztori

Ezt is szeretjük