Laár András megmutatta csinos, szőke hajú feleségét: Katalinnal 15 éve vannak együtt

Laár András és Katalin a magánéletben és a munka frontján egyaránt nyerő párost alkot.

Laár András és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Besenyő Pista bácsi - elég csak ennyit mondanunk, hogy sokaknak automatikusan mosolyra görbüljön a szája. A L’art pour l’art Társulat 1986 óta szórakoztatja az abszurd humor rajongóit.

Laár András a Besenyő család nagy megmondójaként lopta be magát az emberek szívébe. Aranyköpései közül az egyik legismertebb az a kérdés, amit gyakorta tesz fel színpadi feleségének: Margit, normális!?

Laár András és felesége

A valóságban viszont csak ritkán láthatjuk szerettei körében: ezúttal a Tények Pluszban szerepeltek együtt feleségével.

Laár András feleségével és közös fiukkal, Buda Illéssel.
Laár András feleségével és közös fiukkal, Buda Illéssel.
Fotó: TV2/Tények Plusz

15 évvel ezelőtt ismerkedtek meg Katalinnal, aki a tévéből szúrta ki magának a művészt. Egy műsorban a keleti tanokról beszélt éppen, ami annyira megfogta a nőt, hogy levélben vette fel vele a kapcsolatot.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

2010-ben házasodtak össze, közös fiuk, Buda Illés egy évvel az esküvőjük után jött a világra. Katalin elárulta, az együtt töltött évek során rengeteget tanult a férjétől. Fontos számukra, hogy ne csak egy párként működjenek jól, hanem egyénileg is dolgozzanak magukon.

laár-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Mivel mindketten ilyen irányba tartunk, így gondolkozunk, ez nagyon sokat segít, hogy azokon a területeken, ahol csak lehet, összehangolódjunk - mesélte Katalin.

Mindezt a magánéletben és a munkafronton egyaránt kamatoztatják, több projekten dolgoznak együtt. Alkotótársakként készítették az Etika-Túra elnevezésű társasjátékot, amely a jóga tudományán alapszik, illetve Laár András legújabb életrajzi könyvét is együtt írták.

Nézd meg Gálvölgyi Jánost feleségével a címlapon!

Fél évszázad - Gálvölgyi János és felesége ennél is több ideje vannak együtt: 51 esztendeje élik közös életüket. Bár ezalatt nem sokszor szerepeltek együtt, ezúttal címlapfotó készült róluk.

Címlapfotón Gálvölgyi János és ritkán látott felesége: 51 éve élnek boldog házasságban

Gálvölgyi János és Judit a címlapfotóhoz készült interjúban elárulták, mi hosszú házasságuk titka.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük