Ő Dolák-Saly Róbert szép tinilánya: Dorkával a Reggeliben szerepeltek
Dolák-Saly Róbert Ahogy a szívén kifér című dalát a lányáról írta.

dolák-saly-róbert-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pandacsöki Boborján, Leopold a porondmester, az "öreg” és Naftalin Ernő - a felsorolt karakterekről csakis egyvalaki juthat eszünkbe. Dolák-Saly Róbert a L’art pour l’art Társulat oszlopos tagjaként 1986 óta fakasztja mosolyra a közönséget. 

Bár híres figuráit jól ismerjük, van egy szerep, amiben eddig nem sokszor mutatta meg magát. Lánya oldalán, büszke édesapaként csak nagyon ritkán láthatjuk. 

Dolák-Saly Róbert lánya, Dorka

A nevettető 52 esztendősen vált szülővé. Gyermekét eddig leginkább a csapat előadásaira járók ismerhették, hiszen olykor-olykor ő ment ki meghajolni apukája helyett a színpadra. Dorkából időközben szép tini lett, akinek apja egy érzelmes dalban mondta el, mennyire szereti.

Az RTL Klub Reggeliben mutatták be az Ahogy a szívén kifér című szerzeményből készült videóklipet, ami még a műsorvezetők, Peller Mariann és Járai Máté szemébe is könnyeket csalt. Az apák napja alkalmából megálmodott kisfilmben régi családi videók kaptak helyet, valamint Dorka is megmutatta magát. Maga a dal jóval korábban született meg, mint a klip, de kitalálója eredetileg nem a publikum számára készítette, kizárólag lányát akarta meglepni vele. 

- Azért írtam neki, hogy örüljön. Otthon megírtam, sokszor elénekeltem, és a család egyre jobban sírt. És ez így terjedt, ezen a családi bulin is játsszam el, meg azon is, és egyre jobban sírt rajta mindenki. Akkor azt mondtam, lehet, hogy valamit ezzel csinálni kellene - mesélte a 66 éves sztár.

dolák-saly-dorka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A műsorban arról is szó esett, milyen egy olyan ember gyerekeként felnőni, aki folyamatosan ontja magából a poénokat. Dorka válasza alapján egyértelmű, hogy örökölte ezt a tulajdonságot, apjára jellemző szarkazmussal felelt a kérdésre.

- Nálam nem az unoka érkezését várják, hanem a pszichológusét. Amúgy egy érdekes ember. Otthon különben sosem szoktunk beszélgetni, nem is kommunikálunk, a felvételeken is látszik, nincs bennünk semmi közös - viccelődött Dorka.

Könnyen lehet, hogy humorát majd színházban vagy a kamerák előtt is kamatoztatni fogja, hiszen elmondása szerint vonzza ez a világ. Bár még rengeteg ideje van eldönteni, mi szeretne lenni, ez egyértelműen benne van a pakliban.

Humoristák akkor és most

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek napjainkban hazánk legnépszerűbb humoristái. Akkor és most fotókon Ihos József, Maksa Zoltán vagy Nádas György.

Cover-fotó: MTI/Komka Péter

Ezt is szeretjük