Falusi Mariannról meglepő dolog derült ki - A 60 éves énekesnőnek különleges hobbija van
Falusi Mariannról csak kevesen tudják, hogy milyen különleges hobbit űz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Falusi Mariann színésznőként szerepelt többek között a Kisváros című sorozatban, az Ámbár tanár úr című filmben és a ’80-as években a Vígszínházban lépett színpadra.

A legtöbben inkább énekesnőként ismerik. 1983-ban a Ki mit tud? győztese lett dzsesszénekes kategóriában, a ’80-as évek elején a Stúdium Dixieland szólóénekese volt, 1988 óta Lang Györgyivel a Pa-Dö-Dő énekesnője. A Klubrádióban 2010 óta Ötös címmel közös műsoruk is fut. 

Azt csak kevesen tudják a hatvanéves sztárról, hogy szeret búvárkodni, búvárvizsgát is tett. Különleges hobbijáról a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban mesélt. 

- Én nagyon sokat merülök, de olyan helyen, ahol látni a vízben: tengerben, mindenhol. A búvárvizsga nagyon nehéz volt, azt hiszem, a Dorogi-tóban történt. Meg kellett keresni egy horgonyt és egy követ a víz alatt. Mentél az órával, és tudtad, mennyit mész, hol fordulsz - osztotta meg a nézőkkel.  

Falusi Mariann fiatalon

Bár a legtöbb fiatal kori fotó Falusi Mariannról a Pa-Dö-Dő időszakában készült, van róla olyan felvétel, ahol még félhosszú hajjal látható. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett az Artisjus-díjas énekesnő fiatalon.

Ezt is szeretjük