Lang Györgyi ezért nem vállalta fel soha szerelmét a nagy nyilvánosság előtt
Lang Györgyi elárulta, miért nem beszélt soha nyilvánosan a szerelmi életéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lang Györgyit senkinek nem kell bemutatni. A pályáját színésznőként kezdő, majd, miután Falusi Mariannal 1989-ben megalapították a Pa-Dö-Dő együttest, énekesnőként ismertté vált sztár nevét az egész ország ismeri. A 61 éves, műsorvezetőként is dolgozó művész nem titkolja, hogy sclerosis multiplexben szenved, ami miatt tolószékbe kényszerült. Van azonban életének egy olyan területe, amelyről nem nyilatkozik, ez pedig a magánélete, egészen pontosan a szerelmi élete. A Spektrum Home hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorában az is kiderült, miért.

Dombóvári István műsorvezető a közönségnek és a meghívott sztárvendégeknek azt a kérdést is feltette, hogy Lang Györgyi párkapcsolatairól miért nem lehet hallani. A két lehetőség, amelyek közül választhattak, így hangzott: ő nem vállalta, vagy őt nem vállalták. Lang Györgyi azt mondta, tudatos döntés volt, hogy nem beszél arról, ki éppen a szerelme. A vele egy asztalnál helyet foglaló vendégek mindegyike, Hajós András, Kamarás Iván és Ráskó Eszter is az első válaszlehetőséget jelölte meg.

lang-gyorgyi-tesztbeszed
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Ez egy eldöntendő kérdés, hogy, ha valaki kiáll és szerepel, kötelező-e a magánéletéről beszélni, vagy nem. Meg lehet oldani, hogy az ember egyáltalán nem beszél róla. Semmi olyan nincs az életemben, amit ne vállalnék fel amúgy magam vagy az emberek előtt, de bizonyos plénumokon nem beszélek olyasmiről, amit a közönség soraiban ülő embertől sem kérdeznék meg: hogy kivel él, és hogyan  éli a nemi életét - mondta Lang Györgyi.

- A barátaimmal nagyon szívesen beszélek minden apró részletről, de mással miért kéne? - tette hozzá az énekesnő.

Ezt is szeretjük