Falusi Mariann elárulta, miért nem vállalt gyereket - Egy trauma miatt mondott le az anyaságról
Falusi Mariann életében teljesen tudatos döntés, hogy nem született gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha hazánkban kimondjuk a Pa-Dö-Dő szót, mindenki rögtön Lang Györgyi és Falusi Mariann örökzöld slágereit kezdi el dúdolni.

Párosuknak olyan dalokat köszönhetünk, mint a Bye-Bye Szása vagy a Kiabálj!, amelyeket sokan a mai napig álmukból felkelve is kívülről fújnak. Bár mindketten a ’80-as évek óta a reflektorfényben élnek, és munkásságukat az egész ország ismeri, magánéletüket sikerült megóvniuk a kíváncsiskodóktól.

Falusi Mariann ezért nem vállalt gyereket

Falusi Mariannról például sokan nem tudják, teljesen tudatos döntés az életében, hogy nem vállalt gyermeket. A 61 éves egykori Ki mit tud?-győztes D. Tóth Kriszta Elviszlek Magammal című műsorában fedte fel az okát, miért nem vágyott soha az anyaságra.

elviszlek-magammal-1
Fotó: WMN Magazin/Elviszlek magammal

- Ez nálam egy nagyon komoly teher, egy nagyon komoly gyerekkori trauma. Farral születtem, nyakamon a köldökzsinórral, majdnem megfulladtam. Az egész szüléshez és minden hasonló dologhoz rettenetesen rossz élményem kapcsolódik. Mindenféle szüléssel való találkozásnál előjön egy viszolygás, egy furcsa fizikai görcs bennem, ez az alapok - árulta el az adásban.

- A második számú ok, hogy nem volt olyan mód, lehetőség vagy olyan valaki, akire azt mondhattam volna: „na, hű vele nagyon szeretnék gyereket vállalni!” 

elviszlek-magammal-2
Fotó: WMN Magazin/Elviszlek magammal

Óhatatlanul felmerülhet a kérdés, gyermek nélkül hogyan képzeli el az időskori éveket, van-e benne félelem a magányt illetően.

- Anyukám is kérdezte, hogy nincs gyereked, akkor mi lesz, hogyha öreg leszel, vagy egyedül maradsz? Mondtam neki, hogy én a kortársaimmal együtt öregszem, és majd szépen velük együtt töltöm el azt az időt.

Lang Györgyi és Kulka János

Kulka János és Lang Györgyi kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza, és volt nagyon bonyolult időszakuk is. 1977-ben egy osztályba kerültek a Színművészeti Főiskolán, és Kulka János 19. születésnapját ünnepelve összejöttek.

Ezt is szeretjük