Lang Györgyi együtt élt Kulka Jánossal - Elárulta, várandós is volt a színésztől
Kulka János és Lang Györgyi kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza, és volt nagyon bonyolult időszakuk is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszokhattuk, hogy Tilla Attila Propaganda című műsorának szereplői szokatlan nyíltsággal beszélnek magukról és az életükről, tabutémák is szóba kerülnek. Kulka János 2012-ben már szerepelt a Pulitzer-díjas műsorban, akkor tért haza a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválról, ahol nagy sikerrel vetítették A vizsga című tévéfilmjét. 

2020 őszén kezdték el forgatni A játszma című folytatást, amelynek az a különlegessége, hogy Köbli Norbert kifejezetten a színész jelenlegi élethelyzetéhez alkalmazkodva írta meg az általa alakított Markó Béla karakterét: ő is azzal küzd, hogyan lehet a sztrók után új életet kezdeni. 

Kulka János és Lang Györgyi

A 62 éves sztár örül, hogy újra forgathatott, azt mondta, fárasztó volt, de ha lehetne, folyamatosan menne egyik filmből a másikba. Régi barátja, Lang Györgyi szerint is nagyon jót tesz neki a filmezés, mert nem azt érzi, hogy fölösleges. Kulka János hétvégente meglátogatja, ilyenkor ebédre hivatalos, jókat beszélgetnek, viccelődnek. Kapcsolatuk nagyon régre nyúlik vissza, és komoly hullámvölgyeket is megélt.

kulka-janos
Fotó: TV2/Propaganda

Szegedről ismerik egymást, ahol Kulka János édesapja és Lang Györgyi nagyapja is híres sebész volt. Tízévesen még egyáltalán nem szimpatizáltak egymással. 1977-ben egy osztályba kerültek a Színművészeti Főiskolán, és Kulka János 19. születésnapját ünnepelve összejöttek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész a Propagandában azt mondta, barátok voltak, akik együtt laktak, míg a színésznő azt mondta, barátság, véd- és dacszövetség is volt köztük, de ő szerelmes is volt az osztálytársába, későbbi kollégájába. 1981-ben diplomáztak, aztán mindketten a pécsi teátrumhoz szerződtek, és egy évig együtt laktak a pécsi magasházban. 

lang-gyorgyi
Fotó: TV2/Propaganda

- Úgy éreztem, a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Aztán este hazamentünk a színházból, és azt mondta: "Ugye, milyen rossz már ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék." Egy évig ki voltam borulva - mesélte a színésznő-énekesnő, amihez Kulka azt is hozzáfűzte, hogy Lang Györgyi terhes is volt. 

- Terhes voltál? De János volt az apja a gyereknek? - kérdezte csodálkozva Tilla, mire a Pa-dö-dő sztárja igennel válaszolt. 

kulka-janos-propaganda
Fotó: TV2/Propaganda

- Önző voltam nagyon. Szégyellem magam - fűzte hozzá Kulka János. 

Lang Györgyi azt mondta, ezen nincs mit szégyellni, mind a ketten nagyon fiatalok voltak. Szenvedélyes, zűrös és bonyolult volt az életük, de ma már semmiféle neheztelés nincs köztük, nagyon jó barátok. 

A Szomszédok férfi főszereplői egykor és ma

Trokán Péter 1946. július 4-én született. Egyik legismertebb szerepe a Szomszédok című sorozat erdészmérnöke, Szelényi János, Alma (Fehér Anna) udvarlója, később férje. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Szomszédok óta ő és a többi férfi főszereplő. 

Ezt is szeretjük