Ő volt a Szomszédok sármos erdésze - 74 éves lett Trokán Péter

Mutatjuk, mennyit változtak a Szomszédok című sorozat férfi főszereplői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Péter 1946. július 4-én született. Egyik legismertebb szerepe a Szomszédok című sorozat erdészmérnöke, Szelényi János, Alma (Fehér Anna) udvarlója, később férje.

Később az RTL Klubon a Barátok köztben rövid ideig egy üzletembert alakított, a köztévé Tűzvonalban című akció-krimi sorozatában Szabó ezredest játszotta, legutóbb pedig a VIASAT3 200 első randi című romantikus komédiasorozatban láthattuk a főszereplő Luca nevelőapjának szerepében.

Trokán Péter 74 éves lett 

2008-tól mostanáig a szombathelyi Weöres Sándor Színház tagja volt, az idei évadra a székesfehérvári színházhoz szerződött, korábban pedig a Nemzeti Színházban, a József Attila Színházban és a Madách Színházban is játszott. 

A nyarat idén is a Balatonnál, nyaralójában tölti, és ha teheti, a hároméves Karcsival unokázik. Papadimitriu Athina színésznőtől két lánya született, Anna 1984-ben, Nóra 1986-ban. Mindketten 2009-ben diplomáztak a Színművészetin. Trokán Anna kisfia, Károly 2017 júniusában jött világra, és mindegyik nagyszülő szeme fénye. 

A színész hetven fölött is remek formában van, bőven letagadhatna korából. Szerinte már csak a hivatása miatt is elengedhetetlen, hogy fitt maradjon. 

- Hosszú évek óta úszással kezdem a napot, és azt gondolom, ez és hogy igyekszem odafigyelni, mit eszem, biztosan hozzájárul az egészségemhez. Fő célom az életben: még sokáig egészséges maradni - mesélte a Borsnak

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Szomszédok óta Trokán Péter és a többi férfi főszereplő. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük