9 év után lecserélték a magyar műsorvezetőt: fél év után visszavették Kovács Áront
A VIASAT3 ősszel négy új saját gyártású műsorral jelentkezik, köztük van az Észbontók új évada is Kovács Áronnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősszel visszatér a VIASAT3-ra a csatorna legnépszerűbb vetélkedője, az Észbontók - ráadásul a műsor eredeti házigazdájával, Kovács Áronnal

A csatorna négy saját gyártással jön az ősszel: vadonatúj formátumban, vígjátéksorozatban és közkedvelt műsorok új évadaiban sem lesz hiány.

Észbontók 11. évada

Az Észbontók 2013 áprilisában indult a VIASAT3-on Kovács Áronnal, de az Antenna Entertainment idén februárban bejelentette, hogy az áprilisban induló, jubileumi, 10. évadot Kiss Ádám humorista fogja vezetni. Novemberben a friss, 11. évadot Kovács Áronnal láthatják a nézők.

kovacs-aron-eszbontok
Fotó: VIASAT3

A VIASAT3 őszi évada szeptember 26-án 20 órakor a Magyarországon még sosem látott kulináris krimivel, a Troll a konyhában (Rat in the Kitchen) című produkcióval debütál Rákóczi Feri műsorvezetésével. Öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

rakoczi-feri-wossala-rozina
Fotó: VIASAT3

A versenyzők között azonban mindennap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Október 17-én húsz év után visszatér Oroszlán Szonja és Szabó Győző fergeteges párosa a Brigi és Brúnó című szituációs komédiában. A vadonatúj epizódokat - amelyek a legszórakoztatóbb módon mutatják be a különböző párkapcsolati helyzeteket - a korábbi sorozathoz hűen Herendi Gábor rendezi. A nézők hétköznap esténként új és már ismert történetek friss változataival is találkozhatnak majd kedvenc párosuk főszereplésével.

szabo-gyozo-oroszlan-szonja
Fotó: VIASAT3

Decemberben újra képernyőre kerül a BBC népszerű formátuma, a Great British Bake Off, ami a VIASAT3-on Ide süss! néven lett ismert. Az Ide süss! - Ünnepi kihívás című különkiadásban ezúttal kedvenc celebjeink ragadnak sodrófát, hogy különleges desszertekkel hangolódhassunk az év végére. A műsor házigazdája Ábel Anita és Sass Dani lesz, a hírességek kreációit pedig Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri bírálja majd, aki a Chez Dodo macaronmanufaktúra alapítója. Az ünnepi desszertcsodák a Nagytétényi Kastélymúzeum gyönyörű kertjében készülnek. 

Vadon Jani kirúgása

Egy rossz döntés miatt kellett távoznia: először csak behívatták Sebestyén Balázzsal egy alapos fejmosásra, majd úgy határoztak, Vadont kirúgják a csatornától. Erről azonban nem tájékoztatták. A portás közölte vele, nem engedheti be az épületbe.

Ezt is szeretjük