Erős Antónia új frizurájával sokkal fiatalosabb: tíz évet is letagadhatna
Az RTL Klub híradósa október közepén vágatott magának új frizurát, ami nemcsak neki, de a nézőknek is nagyon tetszik.

eros-antonia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1998 óta köszönti a nézőket az RTL Klub Híradójában. Rövid hajjal ismertük meg, ami hol pár centivel hosszabb, hol rövidebb volt a vörös valamilyen árnyalatában. 

2017 óta többször volt vállig érő vagy váll alá érő frizurája, majd 2020-ban a félhosszú fazonra szavazott, azóta így szerepelt. 

Erős Antónia új frizurájával ilyen fiatalos

Két héttel ezelőtt azonban, október közepén egy hétvégén úgy döntött, bubifrizurát vágat magának. 

eros-antonia-haja1
Fotó: Instagram/Erős Antónia

„Egy oltással több (a harmadik volt!), 20 centivel kevesebb. Kisebb-nagyobb változások hétvégéje volt ez a mostani. Szeretem a változást” – írta a közösségi oldalán.

„A frizura szuper, már ne növeszd többé!” - írta egy kommentelő, amire az 51 éves híradós azt válaszolta, hogy mostanában nem tervezi.

eros-antonia-haja2
Fotó: Facebook/Erős Antónia

„Az új frizura sokkal előnyösebb és fiatalos. Nagyon jól áll!”

„Azta! 20 évet fiatalodtál ezzel a frizuval!!!”

„Sokkal jobb a rövid frizura, éveket fiatalít!”

„Ebben a felsőben és ezzel az új frizurával kellett egy fotó! Remekül néz ki!” - halmozták el a nézők bókjaikkal, miután posztolta a Facebookon az RTL Híradó stúdiójából a jobb oldali fotót.  

Erős Antónia tegnap Lakatos Márk társaságában tett ki két képet, akivel az elmúlt években sokszor dolgozott már együtt, de a mostani közös projektjük kicsit más lesz. Többet nem árult el, de az biztos, hogy a híres stylist nagyon csinos kreációkat választott neki. Az egyik képen egy ezüst flitteres ruhában látható, a másikon egy dögös, bőrből készült overallban. 

Gregor Bernadett levágatta hosszú haját

A színésznőt sokáig el sem tudtuk képzelni dús, hosszú hajkoronája nélkül. Jó ideig ő maga is így volt ezzel, saját bevallása szerint mániája volt a tincseinek ápolása és növesztése, és úgy gondolta, a nőiességhez hozzátartozik a hosszú haj. Idén azonban levágatta fenékig érő haját, és nem bánta meg.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük