RTL Híradó vs. valóság: leleplező fotó Erős Antónia ruhájáról
Erős Antónia megmutatta, mit láttak ruhájából az RTL Híradó nézői, és milyen volt valójában.

eros-antonia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia a közösségi oldalán időnként megosztja a követőivel az egész alakos fotóit is, hogy azok a ruháit teljes egészében vagy több szögből is megnézhessék. 

Így a nézők nem csak azt láthatják, amit a kamerák a híradóspult fölött vesznek

Erős Antónia híradós ruhája

Az RTL műsorvezetője posztolt már arról, hogy egy adás előtt szétnyílt ruhát hogyan mentettek meg a stylistok, most pedig azt leplezte le, hogy igaz az, hogy a híradósok néha csak a pult fölött elegánsak. 

Sok pletyka kering bemondókról, híradósokról és más műsorok házigazdáiról, hogy míg a pult fölött tökéletes a frizurájuk, a sminkjük, és elegáns a ruhájuk, a pult alatt "alulöltözöttek". A nők tűsarkú helyett papucsot viselnek, a férfiak az öltönyhöz illő nadrág helyett sortot, alkalmi cipő helyett sportcipőt. 

"Felül “rendes” híradós, alul… Igen, alul szerintem rendes kutyasétáltatós. Régi visszatérő kérdés, hogy mi van az asztal alatt. Sok mindentől függ. Tegnap ilyen farmeros nap volt" - írta a poszthoz. 

Erős Antónia az RTL Híradó nézőit elegáns, zöld felsőben köszöntötte a képernyőn, de az csak a tévés posztjából derült ki, hogy alul farmert viselt, abból is a laza, tépett verziót. 

Ördög Nóra fürdőruhában

A család hivatalos Instagram-oldalára nem csak Nánási Pál képe került fel az Arab Emírségekben töltött nyaralásról. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük