Erdélyi Mónika nem beszélt egy évig Judyval: ezért sértődött meg az énekesnőre
Kevesen tudják, de Erdélyi Mónika és Judy legjobb barátnők már hosszú évek óta, de volt idő, amikor szóba sem álltak egymással.

erdélyi-mónika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika saját műsorának, a Mónika Show-nak köszönhetően ismerte meg az énekesnő Judyt, barátság azonban csak később szövődött közöttük. Mostanra gyakorlatilag elválaszthatatlanok.

Persze még a legjobb barátságokban is előfordulnak konfliktusok: elmesélték, volt olyan, hogy egy éven át nem beszéltek egymással. 

Erdélyi Mónika és Judy összeveszett

Erdélyi Mónika és Judy egymás társaságában állandóan könnyesre röhögik magukat, és minden titkukat megosztják egymással. Hatalmas a bizalom köztük, telefonon át is órákig csacsognak. 

- Együtt sírunk, nevetünk. Mindent meg tudok vele beszélni. A gyerekeink szerint, ha összekerülünk, durvábbak vagyunk, mint ők. Ez biztos így is van, mert hiába találkozom vele például tökéletes sminkben, annyit nevetünk, hogy a végén teljesen elfolyt festékkel megyek haza - mondta el Judy a Story magazin tavaszi különszámában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Erdélyi Mónika elárulta: nem volt azért ez mindig így. 2010-ben egyszerre, ugyanazon a héten szerepeltek az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában, ekkor pedig csúnya félreértés történt, amit a műsorvezető eléggé a szívére vett. 

- Volt egy főzőműsor, ahol valaki azt mondta nekem, nem is Judyka főzte az ételt. Én ebbe a műsorba rengeteg munkát tettem, rosszulesett. Később kiderült, csak egy rosszindulatú kavarás volt - mesélte a lapnak az egykori tévés. 

- Én már az elején láttam, hogy működik köztünk a humor kémiája, de Moncsi nem adta könnyen magát, nem egy barátkozós típus. (…) Megsértődött valamin, fél évig nem beszéltünk, majd küldött egy SMS-t, amire én próbáltam poénnal reagálni, de rosszul sült el, újabb féléves csend következett. Nem úgy nézett ki, hogy valaha barátkozni fogunk. Magunk sem emlékszünk a részletekre, de aztán mégis összesodort minket az élet, és megtaláltuk a másikban az igaz barátot - osztotta meg az énekesnő életük egyetlen konfliktusának történetét az olvasókkal.

Ma már semmi sem állhat közéjük, ismerik a másik összes fura tulajdonságát, szokását, és elfogadták a másikat olyannak, amilyen. 

Ilyen volt Erdélyi Mónika a TV2 híradósaként

Miután elvégezte Lőrincz Gabriella televíziós tanfolyamát, először a Budapest Európa Televízióhoz került, majd a TV2 hírszerkesztője lett. Innen már csak egy karnyújtásnyira volt tőle, hogy debütálhasson a kamera előtt, 1999-ben végül a Tények egyik híradósa lett.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük