Judy arca így megváltozott 1998-as autóbalesete után: „Már nem hasonlítok a szüleimre”

Judy őszintén mesélt arról, milyen volt testileg és lelkileg felépülnie abból az autóbalesetből, amelyben majdnem az életét veszítette.

Judy autóbalesete előtt és után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kis Judit, vagy ahogyan egy ország ismeri, Judy, 1974-ben, Szolnokon látta meg a napvilágot. Amióta az eszét tudta, énekesnő szeretett volna lenni, ezért pedig mindent megtett. Mindössze 15 éves volt, amikor felvették a pesti OSZK stúdióba.

1995-ben mutatkozott be a közönségnek a Pop-rock Fesztivál fellépőjeként. Nem sokkal ezután jelent meg első albuma, a Vad tangó, rajta olyan dalokkal, mint a Tűz a jéggel és a 3 éjjel, 3 nappal. 1998 októberében csatlakozott az addig duóként működő Groovehouse együtteshez, ő lett a harmadik Bogár Miklós és Kárpáti Zsolt mellett. 

Judy autóbalesete előtt és után

1998. december 14-én a Grovehouse együttes tagjai autójukkal egy rádiós interjúra tartottak, ám soha nem értek oda, balesetet szenvedtek. Egy kamion ütközött beléjük, a legkomolyabban az énekesnő, Judy sérült meg. Az arca szenvedte el a legsúlyosabb károkat, de szinte minden csontja összetört. Bordái átszúrták a tüdejét, ettől légmellet kapott. Az orvosok egy hónapon át küzdöttek az életéért.

Judy nagyon hosszú lábadozási időszaknak nézett elébe testileg, ráadásul a lelki sebeknek is be kellett gyógyulniuk. Az elkövetkezendő években szinte rutinná vált a számára, hogy időnként megoperálják, ez volt az ára annak, hogy idővel újra normális életet élhessen egy új arccal. 

 

 23 évvel a baleset után egy nagyszerű és nagy ívű karriert tudhat a magáénak, ami mindmáig ível felfelé. A szerelem sem kerülte el, egy nem működő első házasság után, 2008-ban Molnár Balázs személyében talált rá a nagy Őre. 2011-ben összeházasodtak, és még ugyanebben az évben megszületett kislányuk, Maja. Boldogságuk és házasságuk kiállta az idő próbáját, azóta is együtt vannak, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A csodás gyógyulásért és ezért a gyönyörű életútért persze küzdeni kellett, az énekesnő pedig soha nem adta fel. Sok éven át gyötörte, megbénította a fájdalom és a félelem, ez azonban mostanra a múlt, egy rossz emlék csupán - mesélte a TV2 Mokka című műsorában. 

- Teljes mértékben feldolgoztam, és erre nagyon-nagyon büszke vagyok. (…) Az emberi agy képes fordítani, nem ragadsz benne abban, hogy sajnálod magad, és nincs tovább. Hogy vége az életednek, hogy ebbe belehalok. Hanem egyszer csak ez átfordul benned. Hozzáteszem, ez egy folyamat.

 - Tíz év volt, mire azt mondtam, hogy lepergett rólam minden, és nem érdekel. Akkor is szép vagyok, és szép leszek, ha törik, ha szakad. Elengedtem. Azt érzem, hogy teljes mértékben el tudtam engedni ezeket a fájdalmaimat, ezeket a félelmeimet. Nem a műtétek fájtak. Bár nyilván ezek is fájdalmasak, de ezt meg lehet szokni.

A lelki fájdalom, az volt a nagyon nehéz. Belenézek a tükörbe, és már nem hasonlítok a szüleimre.

Vajon mi fog történni az arcommal? Lesz-e még ugyanolyan a mimikám? - mesélt korábbi érzéseiről Judy. 

Azt is hozzátette, ma már olyan erős, hogy akár az elejéről újra megcsinálná, és megküzdene minden nehézséggel. Tudja, hogy minden helyzetből fel lehet állni, csak akarni kell. 

Judy fürdőruhás fotókon

Judy kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, 2021 nyarán mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. Sokszor kérték fel hasonlóra, de először tavaly mondott igent egy szexi képsorozatra. 

Judy dögös, fürdőruhás képeken: a 46 éves sztár fogyása után bevállalta a fotózást

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük