Erdélyi Mónika lánya ilyen magas tini lett: Mollival így farsangoztak
Erdélyi Mónika és Molli a műsorvezető barátnőjénél, Judynál készülődtek a farsangra. Lányaikkal szalagos fánkot sütöttek.

erdélyi-mónika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Affleck és Matt Damon párosa, Drew Barrymore és Cameron Diaz - csak pár Hollywood legendás barátságai közül. Nem kell azonban egészen az álomgyárig utaznunk képzeletben, hogy két híres ember közti szoros kötelékre bukkanjunk, hazánkban is találni hasonlót.

Erdélyi Mónika és Judy évek óta közeli barátnők, akik rengeteg időt töltenek egymással. Lányaik között is nagy az összhang, a 14 éves Molli és a tízesztendős Maja olyan jól kijönnek, mint az anyukáik.

Erdélyi Mónika lánya, Molli

A farsangot is együtt ünnepelték. Egy közös fánksütős napot tartottak: az édesanyák feladata volt a tészta elkészítése, dagasztása, a lányoké pedig a szaggatás. A csajos napot a Tények Plusz kameráinak is megmutatták, és az Instagramra is készítettek pár tündéri fotót.

A felvételek és fotók alapján nem volt hiány a vidámságból, és azt is láthattuk rajtuk, milyen nagyok már a gyerkőcök. Molli különösen sokat nőtt, a 14 éves tini már anyjától és az énekesnőtől is magasabb.

A Mónika show egykori háziasszonya először vágott bele, hogy elkészítse az ünnep tradicionális süteményét. Elárulta, barátnője segítsége nélkül túl nehéznek találta elsőre.

- Az a helyzet, hogy a klasszikus szalagos fánk elkészítése állítólag nagyon bonyolult, pont ezért meg sem próbálkoztam vele, hogy elkerüljem a kudarc érzését. Most, gondoltam, ha együtt csináljuk, ráfogom Judyra, hogy miatta nem lett szalagos - viccelődött a tévés.

molli
Fotó: TV2/Tények Plusz

Nem ez az első alkalom, hogy Molli és édesanyja megmutatta, milyen ügyesek a konyhában. YouTube-feliratkozóik gyakran láthatnak tőlük sütős-főzős tartalmakat a közös csatornájukon. Csináltak már bolognaispagetti-tortát, egyperces villámreggeliket, sőt még Molli titkos brownie-receptjét is megosztották a rajongóikkal. Az anya-lánya páros 2011 óta van jelen a videómegosztón, azóta közel 390 ezres rajongótáborra tettek szert.

Szulák Andrea és lánya, Rozi

Szulák Andrea kincsként vigyáz a szeretteire, lányát csak nagyon ritkán mutatja meg a közösségi médiában, és az is ritka, hogy valahol Rozinával az oldalán jelenjen meg. Olykor azonban kivételt tesznek, ilyenkor mindig leesik az állunk, milyen szép tini lett a cuki kislányból.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük