Endrei Judit nagyobbik lánya barna hajú szépség: Nóra hasonlít az édesanyjára
Endrei Judit és harmincéves lánya kívül-belül hasonlóak. Nóra örökölte édesanyja maximalizmusát és visszafogottságát.

endrei-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit bemondónői karrierje a Magyar Televíziónál 1976-ban kezdődött. Olyan műsorokban szerette meg a közönség többek között, mint az Ablak, a TV-Híradó, a Gólyahír vagy a Napközi.

Édesanya volt már, amikor 1998-ban elbúcsúzott a képernyőtől. Két lánya született: Nóra 1991-ben, Laura 1994-ben jött a világra. 

Endrei Judit és lánya, Nóra

A műsorvezető édesanyja sokszor vigyázott rájuk kis korukban, amíg neki a stúdióban kellett lennie. Tőle tudja, amikor nagyobbik gyermeke meglátta a tévében, mindig odarohant a képernyőhöz, megsimogatta, és azt mondta: "mama, mama”.

Nóra közben harmincesztendős szép, felnőtt nővé érett, aki ugyan kerüli a nyilvánosságot, a Best magazin fotózására kivételesen igent mondott. Az anya-lánya páros friss képein látszik, mennyire hasonlítanak, de nem csak a külső jegyeikben vannak átfedések.

- Visszafogottabb, szemlélődőbb típus, éppen olyan, mint amilyen én voltam az ő korában. Szorgalmas lány, öt nyelven beszél, és a maximalizmusomat is örökölte - mesélte a tévés a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok lány néz példaképként az édesanyjára, ezzel Nóra sincsen másként. A mai napig sokszor bevillannak neki emlékképek a gyerekkorából: akárhová mentek, anyukáját mindenhol szeretet vette körül.

- Kislányként azt láttam, hogy anyu egy erős, független nő, aki egyedül állt helyt, egyedül volt ott az egész családnak. Én ehhez a képhez akartam felnőni - emlékezett vissza Nóra.

endrei
Fotó: MTI/Zih Zsolt

Amikor Endrei Judit befejezte a televíziós pályafutását, Nóra hét-, Laura ötéves volt. Visszatekintve tudja, a gyerekeihez való viszonyában meghatározó szerepet játszik az, hogy rengeteg időt töltött velük, amíg kicsik voltak.

- Meséltem nekik, megérintettem, megpusziltam, megöleltem őket. Az anyukám velem nem ilyen volt, és azt hiszem, ezt akartam én nagyon másként csinálni.

Pap Rita és Bodnár Attila lánya

Pap Rita és Bodnár Attila egy fiú és egy lány büszke szüleinek mondhatják magukat: Krisztián 1993-ban, Fanni 1995-ben látta meg a napvilágot. Bár sokáig úgy tűnt, egyikük sem viszi tovább a szakmájukat, három évvel ezelőtt lányuk mégis a zene felé fordult.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük