A Barátok közt sztárjánál 4 éven belül jön a 3. baba: ismét apa lesz Endrédy Gábor
A Barátok közt Háros Kornélja és felesége augusztusra várják az új családtagot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrédy Gábor 2020 októberében csatlakozott a Barátok közt szereplőgárdájához, mint a Mátyás király tér sikeres vállalkozója, Háros Kornél. Míg a sorozatban igazi, sznob pénzembert formál meg, a valóságban ennek ellentéte: odaadó családapa.

Akár egy hollywoodi romantikus film forgatókönyvébe is el tudnánk képzelni a színész és felesége szerelmének történetét. Gimnazistaként ismerték meg egymást, majd nyolc esztendővel az iskolás évek után egy születésnapi bulin szökkent szárba a románcuk.

A Barátok közt sztárja és felesége harmadszor is szülők lesznek

Immár férj és feleségnek mondhatják magukat, akik egy négy és egy kétéves kisfiú büszke szülei, harmadik csemetéjüket pedig 2021 augusztusára várják.

- Hét éve vagyunk együtt, mondhatjuk jóban-rosszban. Szilvi nemcsak szerelmem, a feleségem, hanem a társam, a legjobb barátom is, akire mindig számíthatok. Amikor találkoztunk, azonnal tudtuk, hogy egy irányba nézünk, családot tervezünk. Négy évvel ezelőtt megszületett Barni, két évre rá pedig Levente, most pedig úton van a harmadik kisbabánk - mesélte a Hot! magazinnak.

A büszke szülők ma lubickolnak a boldogságban, ám ez nem volt mindig így. Második gyermekük megszületését hatalmas veszteség előzte meg.

- Barni születésekor még igencsak kétbalkezes szülők voltunk, de szerencsére sok segítséget kaptunk a nagyszülőktől is. Szerettünk volna kistestvért, ám az élet útjai kifürkészhetetlenek. Levente születése előtt ugyanis elment egy babánk.

- Korábban még a családban sem találkoztunk ennyire testközelből ilyen tragédiával, így hatalmas pofon volt számunkra. Éveket öregedtem, és sokkal érettebb lettem. Barninál természetes volt, hogy a pici szépen növekszik, aztán gond nélkül megszületik. A baba elvesztése után azonban tudatosult bennünk, hogy a gyermek okozta boldogság csak akkor teljesedik be, ha meg is születik ez a pici teremtmény. Ez a legnagyobb ajándék!

A Barátok közt álompárja

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt színészeiként kerültek közel egymáshoz. A rengeteg együtt töltött idő a forgatásokon egyre közelebb hozta őket, míg végül össze is jöttek. Összegyűjtöttünk öt képet, amin látszik, milyen boldogok egymás mellett.

Ezt is szeretjük