Tihanyi-Tóth Csaba és felesége: a gyönyörű Rita mától a Barátok köztben szerepel
Tihanyi-Tóth Csaba felesége, Bognár Rita először szerepel a Barátok köztben.

tihanyi-toth-csaba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tihanyi-Tóth Csaba a Barátok közt alapszereplője, az indulás óta folyamatosan látható az RTL Klub napi sorozatában. Felesége színésznő, de a sikerszériában még nem szerepelt - mostanáig. 

A kezdetekben pár részben feltűnt az 52 éves színész édesapja, pár éve kisfia, Nimród, a sorozatbeli unokáját alakította, a mai epizódban pedig a felesége, Bognár Rita lesz látható. 

Tihanyi-Tóth Csaba felesége a Barátok köztben

Novák Laci magánélete az utóbbi időben nem volt felhőtlen: elvált a feleségétől, és nehezen tudott kilábalni a hullámvölgyből. A mai epizódban azonban egy gyönyörű hölgy, Nótás Teri teljesen elvarázsolja, és még az is lehet, hogy meggyógyítja a szívét. Vagy még jobban összetöri? 

- Úgy érzem, ezzel felkerül a korona a Barátok köztben töltött majdnem 23 évemre. Bár egyáltalán nem ritka, hogy együtt szerepelünk, hiszen a saját társulatunkkal, operett- és táncdalműsorunkkal hosszú évek óta járjuk az országot - amikor épp nincs járvány -, de még soha nem forgattunk együtt. Jobban izgultam, mint eddig bármikor - mesélte Tihanyi Tóth Csaba.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Felesége, Bognár Rita nemcsak színházi, de televíziós közegben is otthonosan mozog, hiszen sokáig egy vidéki csatorna műsorvezetőjeként dolgozott, azonban sorozatban még sosem játszott. 

- Úgy gondoltam, nem jelent nehézséget énekesnőt alakítani, azonban amikor megláttam a forgatókönyvet, és kiderült, hogy nem csak énekelni, hanem csábítani is kell, akkor nagyon megdöbbentem. Otthon Csabival sokat próbáltunk, ellátott jó tanácsokkal, mindezek ellenére nagyon izgultam az első forgatási napon. Persze mindenki sokat segített, de meg kellett szokni, hogy másképp kell beszélni, gesztikulálni a kamerák előtt, mint a színpadon – mesélte a színésznő, aki 2004-ben házasodott össze Tihanyi Tóth Csabával.

Képes összeállításunkban megnézheted Bognár Ritát, aki a Barátok közt Novák Lacijának szívét a való életben már sok évvel ezelőtt meghódította. 

Ezt is szeretjük