Plasztikáztatta mellét a TV2 sztárja - Most már nem elégedett a végeredménnyel
ÉNB Alexa ma már egészen másként gondolkozik a testéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éjjel-Nappal Budapest Koholák Alexája szeptember óta hivatalosan is Farkas Alexa - miután férjhez ment 26 évvel idősebb szerelméhez, Farkas Balázshoz. Az esküvő nem pusztán névváltoztatást hozott a 27 éves sztár életébe, de az önmagáról való gondolkodása is gyökeresen átalakult. Erről, illetve korábbi testképzavaráról mesélt a TV2 Mokka című műsorában.

Már bánja, hogy plasztikáztatta a mellét

Alexa saját bevallása szerint nagyjából 14 éves korától kezdve kövérnek érezte magát, és ebből adódóan beteges szintre vitte a diétázást is. Stresszelte magát a gondolattal, hogy vannak nála szebbek. Ma már bánja, hogy mellplasztikán esett át, és szeretné kivetetni az implantátumokat.

koholak-alexa-840
Fotó: TV2/Mokka

- Testképzavarom volt, amikor megcsináltattam a melleimet. Úgy gondoltam, azzal fogok tudni előrébb jutni, népszerűbb leszek, akkor leszek sokkal szebb, ha van mit kitenni. Akkoriban nem vágytam többre, csak arra, hogy szép legyek, jól nézzek ki, minél több szelfit készítsek magamról, amik aztán jól néznek ki a neten vagy a tévében. Órákig kerestem a szelfikhez a jó beállítást. Semmi más nem foglalkoztatott - mesélte a Mokkában.

Reggel legalább egyórás sminkelés kellett ahhoz, hogy elinduljon otthonról. Igyekezett mindig úgy ülni, hogy lába vékonyabb hatást keltsen, úgy tartani a kezét, fejét, hogy az összhatás tökéletes legyen. Mindemellett kezdődő bulimiája is volt, kétnaponta hánytatta magát.

- Akkoriban utáltam magam. Akkor változott ez meg, amikor a férjemmel megismerkedtem. Olyan dolgokat mutatott nekem, amik tényleg értékesek. Azóta rájöttem, hogy nem attól leszek jó, hogy minden reggel tökéletesen nézek ki, hanem attól, hogy mindennap megpróbálom a maximumot nyújtani.

Ezt is szeretjük