Plasztikáztatta arcát a Barátok közt egykori főszereplője - Többször is kés alá feküdt
Németh Kristóf egy sérülés miatt plasztikáztatta többször is az arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf már kisgyerekként színésznek készült, nyolcévesen színházasdit játszott a lakásukban, 1987-ben, 12 évesen pedig egy biciklis koccanásnak köszönhetően szerepet kapott a Szomszédok című sorozatban, miután kiderült, hogy a kisfiú, akivel a kisebb balesetet követően összebarátkozott, Földessy Margit fia, Komlós Juci unokája. 

Az epizódszerepben Lenke néni és Taki bácsi vidéki rokongyerekét játszotta. 1991-ben már nagyobb szerepet kapott, ő alakította Julcsi - Ábel Anita - szerelmét, akivel szakításuk után is barátok maradtak. A teleregényben 1997-ig szerepelt.  

Gimnazistaként azonban nemcsak országos hírnévre tett szert, hanem egy máig maradandó sérülésre is: többször is plasztikáztatnia kellett, miután egy ideges szomszéd ököllel arcon ütötte - árulta el a Hot! magazinnak

- Gimnazista koromban a Klauzál utcában béreltünk egy lakást a legjobb barátommal. Nagy álmunk volt, hogy elismert színészek legyünk, de a törekvéseink mellett talán túl sokat buliztunk. Folyamatosan nagy élet és mozgás volt a lakásunkban. Ezt a szomszédaink nem nézték jó szemmel.  Egyik este éppen moziba indultunk, amikor az egyik szomszéd srác felkiáltott: 

Többé nem fogsz szerepelni a televízióban, te kis rohadék!

Majd azzal a lendülettel, teljes erővel belecsapott az arcomba egy boxerrel. Ezelőtt még soha nem ütött meg senki! Recsegtek-ropogtak a csontjaim, spriccelt a vérem, sokkot kaptam - mesélte a hetilapnak. 

nemeth-kristof3
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A bántalmazót bilincsben vitték el a rendőrök, Németh Kristófot pedig a mentők kórházba szállították. Az arcát csak több plasztikai műtéttel sikerült helyreállítani, és a támadás nyomai még mindig látszanak. 

- Amikor a műtét után először tükörbe néztem, elájultam. Ma már büszkén viselek minden ráncot és sérülést. 

A 42 éves színész a Szomszédok után egy másik országos sorozatban is szerepelt, a Barátok köztben 1999 és 2013 között Kertész Gézát, Vili bácsi és Magdi anyus fiát játszotta. Szerepe szerint Kingával - Som-Balogh Edina - és annak kislányával vidékre költöztek - epizódszerepekre később még felbukkant az RTL Klub sorozatában. 

Hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat

Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások. 

Ezt is szeretjük