Plasztikáztatta arcát a Barátok közt egykori főszereplője - Többször is kés alá feküdt
Németh Kristóf egy sérülés miatt plasztikáztatta többször is az arcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf már kisgyerekként színésznek készült, nyolcévesen színházasdit játszott a lakásukban, 1987-ben, 12 évesen pedig egy biciklis koccanásnak köszönhetően szerepet kapott a Szomszédok című sorozatban, miután kiderült, hogy a kisfiú, akivel a kisebb balesetet követően összebarátkozott, Földessy Margit fia, Komlós Juci unokája. 

Az epizódszerepben Lenke néni és Taki bácsi vidéki rokongyerekét játszotta. 1991-ben már nagyobb szerepet kapott, ő alakította Julcsi - Ábel Anita - szerelmét, akivel szakításuk után is barátok maradtak. A teleregényben 1997-ig szerepelt.  

Gimnazistaként azonban nemcsak országos hírnévre tett szert, hanem egy máig maradandó sérülésre is: többször is plasztikáztatnia kellett, miután egy ideges szomszéd ököllel arcon ütötte - árulta el a Hot! magazinnak

- Gimnazista koromban a Klauzál utcában béreltünk egy lakást a legjobb barátommal. Nagy álmunk volt, hogy elismert színészek legyünk, de a törekvéseink mellett talán túl sokat buliztunk. Folyamatosan nagy élet és mozgás volt a lakásunkban. Ezt a szomszédaink nem nézték jó szemmel.  Egyik este éppen moziba indultunk, amikor az egyik szomszéd srác felkiáltott: 

Többé nem fogsz szerepelni a televízióban, te kis rohadék!

Majd azzal a lendülettel, teljes erővel belecsapott az arcomba egy boxerrel. Ezelőtt még soha nem ütött meg senki! Recsegtek-ropogtak a csontjaim, spriccelt a vérem, sokkot kaptam - mesélte a hetilapnak. 

nemeth-kristof3
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A bántalmazót bilincsben vitték el a rendőrök, Németh Kristófot pedig a mentők kórházba szállították. Az arcát csak több plasztikai műtéttel sikerült helyreállítani, és a támadás nyomai még mindig látszanak. 

- Amikor a műtét után először tükörbe néztem, elájultam. Ma már büszkén viselek minden ráncot és sérülést. 

A 42 éves színész a Szomszédok után egy másik országos sorozatban is szerepelt, a Barátok köztben 1999 és 2013 között Kertész Gézát, Vili bácsi és Magdi anyus fiát játszotta. Szerepe szerint Kingával - Som-Balogh Edina - és annak kislányával vidékre költöztek - epizódszerepekre később még felbukkant az RTL Klub sorozatában. 

Hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat

Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások. 

Ezt is szeretjük