Majdnem meghalt, de csúnyán bántják az énekesnőt: Judy kifakadt, mert műtétfüggőnek nevezik
Judynak élete végéig szüksége lesz korrekciós műtétekre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy, a Groovehouse énekesnője még 1998 decemberében szenvedett autóbalesetet, aminek következtében majdnem belehalt a sérüléseibe: arca teljesen szétroncsolódott, leszakadt a szájpadlása, a bordái átszúrták a tüdejét, de számos más sérülést is szenvedett. Egy hónapon át küzdöttek az életéért az orvosok. Szerencsére az énekesnő talpra állt, azonban számtalan műtéten kellett átesnie. Tíz év és 35 operáció kellett ahhoz, hogy Judy azt érezze, visszakapta az életét. Azonban nemrégiben újra meg kellett operálni, az okokról a Bors napilapnak mesélt.

Azzal támadják, hogy műtétfüggő

Az énekesnő elmondta, rendszeresen jár az orvosához kontrollra, és most azt tanácsolta neki a szakember, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. A 36. műtétje kilenc óráig tartott.

Ilyen volt Judy a balesete előtt.
Ilyen volt Judy a balesete előtt.
Fotó: Facebook/Judy

- Akárhogy is nézzük, a bőrünk az életünk során folyamatosan változik, öregszik. Gyakorlatilag teljesen más lesz. Elkezdenek lesétálni az arcon a különböző szövetek. Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz most - magyarázta a lapnak.

Judyt számos rosszindulatú támadás éri az operációk miatt, ez pedig nagyon bosszantja őt, hiszen csak azok az emberek tudják átérezni a helyzetét, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint ő.

- Mindig rám húzzák, hogy műtétfüggő vagyok. Pedig semmi olyan nem történt az elmúlt tíz év alatt, ami miatt az lennék. Nyilván, aki elszenvedett egy olyan autóbalesetet, mint én, annak elkerülhetetlen a sok műtét. Persze, változott az arcom, de ezek a műtétek nem azért vannak, mert annyira, de annyira szeretném, hanem hogy egy kicsit jól érezzem ma­gam - tette hozzá az énekesnő.

Így változott meg az évek során Judy arca

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy változott át Judy arca a hosszú évek alatt.

Ezt is szeretjük