Várkonyi Andrea biztosan átgondolta ezt? Kemény kihívást vállalt be
Várkonyi Andrea óriási kihívást vállalt: részt vesz a világ legnagyobb szánhúzókutya-versenyén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea úgy döntött, hogy Alaszkába utazik a világ legnagyobb szánhúzókutya-versenyére, az Iditarodra, a partnere pedig Szalay Balázs autóversenyző lesz. Összesen háromszáz kilométert kell megtenniük a hidegben négy nap alatt. A nagy hírt a FEM3 Café műsorában jelentették be tegnap. Ma kora reggel indultak útnak, a rajt szombaton lesz.

A 43 éves műsorvezető elmondta, már régóta ismeri az autóversenyzőt, hiszen együtt terepralizott vele, így tudja, hogy biztonságban lesz. Mindenkinek külön szánon kell haladnia a verseny alatt, így Andi egy motoros szánon követi majd Szalay Balázst.

Várkonyi Andrea és Szalay Balázs.
Várkonyi Andrea és Szalay Balázs.
Fotó: FEM3/Fem 3 Café

Kemény lesz a túra, hiszen a verseny az alaszkai vadonban zajlik, ahol nincsenek házak, így egy hálózsákban kell majd éjszakázniuk a mínuszokban. Természetesen erre egy speciális hálózsákot szereztek be, melyben a -40 °C-os hideget is jól tűri az ember. Sőt, Andinak a fekhelyét saját magának kell kiásnia a hóban, ezért egy külön lapátot is kapott.

A műsorvezető alig várja az utat, bár el sem tudja képzelni, milyen lehet egy ilyen kaland részesének lenni. Az ajánlatra egyből igent mondott, annak ellenére, hogy nem szereti a hideg időjárást, viszont nem tartja magát egy elveszett léleknek, bátran szembenéz a kihívással.

Andiért biztosan izgulnak majd szerettei, főleg a párja, Bochkor Gábor és kislánya. Képes összeállításunkban megnézheted a csinos műsorvezető szeme fényét, Bochkor Nórit, aki idén áprilisban tölti be a 11. életévét.

Ezt is szeretjük