Várkonyi Andreát jól kiosztották a féltékenykedése miatt
Várkonyi Andrea nehezen viselte a terhessége utolsó szakaszát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea bevallotta, hogy nehezen viselte, mennyire megváltozott a teste, amikor a kislányával várandós volt. Az átalakulás és a hormonok együttes hatásaként a terhessége vége felé eljutott odáig, hogy lassan egy kirakatbabára is féltékeny volt, mesélte a FEM3 Caféban

- Féltékeny voltam, és irigy, hogy én már soha nem leszek ilyen - mondta, erről pedig egy cikket is írt, együttérzés helyett azonban bíráló szavakat kapott az írására. 

varkonyi-andrea
Fotó: FEM3 Café

- Megköveztek, effektíve én voltam a szörnyeteg, aki nem azt látja, milyen csodálatos a szülés és a terhesség, hanem azt, hogy hogyan fog majd kinézni. Miért ne akarhatnék jól kinézni attól, hogy életet adok egy gyereknek? A kettő szerintem nem vagylagos - fakadt ki a műsorban. 

A műsor vendége, Pirner Alma szerint sokak fejében nem fér össze az anyasággal az, hogy egy kismama újra csinos nő legyen, olyan, mint a szülés előtt. Sokan nem is merik felvállalni ezt a vágyat, hanem azt gondolják, nekik most már meg kell elégedniük azzal, hogy anyák, akik otthon ülnek. 

- Pedig a férjük is beleszeretett annak idején egy nőbe. Persze, ez az egész nemcsak arról szól, hogy a másiknak feleljünk meg, hanem arról is, hogy magunknak. El lehet fogadni azt is, hogy megváltozott a testünk, csak ez szívből jöjjön, és ne irigykedjünk azokra, akik tesznek azért, hogy visszanyerjék a szülés előtti alakjukat - javasolta a kisgyerekes rúdtáncoktató.

Pár hete a nyilvános szoptatásról alkotott vélemények osztották meg a nézőket. Képes összeállításunkban megnézheted, melyik hazai sztár mit gondol a témáról. 

Ezt is szeretjük