Megbánta mellplasztikáját a magyar tévésztár - Túl nagyok a keblei
Molnár Anikó mellkisebbítő műtéten gondolkodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó a Való Világ dögös szereplőjeként lett országosan ismert, majd kegyeiért a Nagy Ő című műsorban versengtek a férfiak. Telt kebleit sebészkésnek köszönheti, 2013-ban azt nyilatkozta, a harmadik mellplasztikája után végre elégedett a domborulataival, a FEM3 Caféban viszont nemrég azt mondta, jobban érezné magát kisebb mellekkel. A kijelentéshez az is hozzátartozik, hogy évek óta súlyproblémákkal küzd. Elégedetlen a külsejével, de még várja a szikrát, hogy végleg elhatározza magát, és belevágjon az életmódváltásba. 

- Még nem kezdtem el sportolni, a diétára sem álltam rá, és még nem tudom, milyen utat válasszak. Az a baj, ha valamire azt mondják, hogy nem ehetem, akkor attól kezdve csak azt akarom enni - ismerte be Molnár Anikó, hozzátéve, hogy arra vár, valaki idézőjelesen hátba rúgja végre, és elkezdjen edzeni.  

Fizikai fájdalmai vannak

Molnár Anikó azt is elmondta, hogy nemrégiben már majdnem eljutott az edzőterembe, de elromlott az autója. Kocsit kölcsön kérni nem szeret, a szerelő is csak napokkal később tudta megjavítani, így hiába tervezte, nem tudott elmenni sportolni. Az egykori tévésztár szerint ennek a malőrnek egyébként üzenete van, mégpedig az, hogy ne kezdjen el, vagy ne most kezdjen el edzeni.

molnár anikó FEM3 Café (2)

Az egykori villalakó évek óta nem járt nyilvános strandon. Azt mondja, van rajta 15 kiló súlyfelesleg, ezért külföldön szívesen megtenné, de Magyarországon nem szívesen vetkőzik bikinire, mert tart attól, hogy felismerhetik. 

Tudom, hogy jobb lenne, ha elfogadnám magam olyannak, amilyen vagyok, hiszen vannak férfiak, akiknek ilyen típusú nő tetszik

- mondta a tévés celeb, majd hozzátette, hogy neki ez az az állapot, amikor már tipikusan hordó testalkata van egy nőnek, sok.

A súlya miatt fájdalmai is vannak, a 42 éves sztár dereka folyamatosan fáj, mert sérve van, de szerinte ennek nincs köze a melleihez, melyek miatt ismét plasztikai sebész felkeresését fontolgatja. Korábbi mellműtéteiről a média is beszámolt, most azonban nem nagyobbakra vágyik, hanem épp ellenkezőleg, kisebbíttetni szeretné kebleit.

- Soha nem volt önbizalmam, mindig is önképzavarom volt. Hiába edzettem régebben napi szinten két-három órákat, sosem láttam elég vékonynak magam, ezért sosem voltam megelégedve magammal.

Fontosnak tartom megpróbálni elfogadni magam ebben a testben is. 

Molnár Anikó évek óta harcot vív a súlyfelesleggel, inzulinrezisztenciáját is innen eredezteti. Hat évvel ezelőtt hagyta abba a mozgást, amikor hazatért az Egyesült Államokból. Akkoriban csak a karrierjére koncentrált, szépségszalont vezetett, és mellette sminktetovált. Azt mondja, izomlázzal nem akart dolgozni, a tetováláshoz stabil kézre van szükség, és sajnos azóta sem talált vissza a rendszeres mozgáshoz.

Bár a rendszeres testedzésbe még nem fogott bele, jó pár plusz kilót már leadott annak köszönhetően, hogy véget vetett a testileg-lelkileg romboló párkapcsolatának. 

Ezt is szeretjük