Emilio 23 év után új külsőre váltott: lánya sírva fakadt, amikor meglátta
Emilio megvált a szakállától. Szőrtelen arcát az énekes lánya, Vivi nagyon nehezen szokta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy lépésre szánta el magát Emilio: úgy döntött, megválik ikonikus arcszőrzetétől. A nagy pillanatot, amikor az énekes borotvát ragadott, felesége, Tina és lánya, Vivike is megörökítették. 

Arra azonban az énekes nem számított, hogy lányát a változás olyannyira megérinti, hogy könnyekben tör ki.

Emilio szakáll nélkül

- 23 éve mindig volt valamilyen szakállam. Az, hogy teljesen sima, szőrtelen az arcom olyannyira nem fordult elő az utóbbi időben, hogy még Tina se látott így. Most azonban eljött a pillanat. 

emilio4

- Vivi nagyon aranyos volt, megsiratta a dolgot. Ahogy egyre jobban megborotválkoztam, úgy kezdtek könnyek szökni a szemébe. Végül már annyira sírt, hogy abba kellett hagynom a borotválkozást és megnyugtatni, hogy attól még ugyanaz az ember maradok, az édesapja, aki imádja - mondta az énekes az Üdv a Családban! című műsorban. 

emilio3

Emilio felesége elámult, mikor meglátta a végeredményt, Tina szerint a férje sima arccal sokkal fiatalosabb. 

- Vivi nehezen szokta meg, hogy az apja mostantól szakáll nélkül lesz. Azt mondta, hogy ő mindig csak azzal látta az apját, neki nagyon fura anélkül. Aztán persze megbékélt az új külsejével, Emilio megölelgette, ő pedig elfogadta, hogy ez csak átmeneti állapot. 

emilio1

- Nekem is döbbenetes volt a változás, elképedtem, hogy Emilio mennyit fiatalodott így. Szerintem szakáll nélkül is nagyon jól néz ki, de tény, azzal az igazi Emilio.

Jellinek Tina 140 kilós nőből divatmodell lett

Emilio felesége tudja, milyen egy egész életen át fogyókúrázni: harminc éven át harcolt a pluszkilókkal, volt, hogy tetemes, 80 kilós súlyfelesleget cipelt. 2020 nyara óta 30 kilót fogyott, a súlyát pedig jó ideje tartja. Mindezt nem egy beavatkozásnak, hanem sikeres életmódváltásának köszönheti.

Ezt is szeretjük