A No Thanx együttes szívtipró énekese volt: Skrapits Erik ma postás Ausztriában

Skrapits Erik a No Thanx együttes énekeseként lett híres 2007-ben. Ma is zenél, de civil foglalkozást űz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Skrapits Erik neve 2007-ben vált ismertté, amikor a No Thanx együttes énekeseként egy csapásra híres lett. Első lemezük, az Egy másik nemzedék aranylemez lett. 2009-ben kilépett, és szólókarrierbe kezdett. 

Évekig egy párt alkotott Kiss Orsival, vagyis Kisóval, a VIVA TV egykori műsorvezetőjével. 32 évesen nős, családapa, és bár foglalkozik zenéléssel, civil foglalkozást űz. 

Skrapits Erik egykor és ma

- Menedzserváltás volt a zenekarban, a kiadónknál is történt személyi változás negatív irányba. (…) Akkor gondolkodtam el, hogy ez már nem az, amibe belekezdtünk. A sikerek egy komplex csapat munkája volt. Megvolt benne mindenkinek a helye, na ez hullt szét teljesen, én pedig ebben így nem akartam már részt venni, mert már akkor azt gondoltam, hogy vagy csinálunk valamit 100%-kal, vagy sehogy - mesélte a ugytudjuk.hu oldalnak arról, miért szállt ki a No Thanx együttesből.  

Skrapits Erik és Kisó az RTL Klub Reggeli egyik 2011-es adásában.
Skrapits Erik és Kisó az RTL Klub Reggeli egyik 2011-es adásában.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A mai napig ír dalokat, készít hozzá klipeket, és jár koncertezni, de a fellépésekre ma már a családja is vele tart. Megnősült, és született két gyereke. Amikor Budapesten élt, marketingvezetőként dolgozott, de a gyerekekkel már nem szerettek volna a fővárosban élni, ezért Szentpéterfára költöztek, ami Vas megyében található a Szombathelyi járásban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha itt élsz az osztrák határ mellett, adja magát a dolog, hogy Ausztriában mégiscsak jobb dolgozni

- mondta az online oldalnak Skrapits Erik, aki a szomszédos országban postásként dolgozik.

- Egy csomó dolgot kipróbáltam. A munka soha számomra sem volt szégyen. Voltam McDonald’s-ban, a DHL-nél, voltam Sparban. Most pont ezt csinálom, és szeretem. A postásmunka mellet egy vállalkozásom is van, hétvégenként fellépések, szóval szeretek több lábon állni.

2020 májusában azt mesélte, hogy karanténba kellett vonulnia, mert miután feltűnt neki, hogy romlott a szaglása, kiderült, megfertőződött koronavírussal.
2020 májusában azt mesélte, hogy karanténba kellett vonulnia, mert miután feltűnt neki, hogy romlott a szaglása, kiderült, megfertőződött koronavírussal.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Levelet még nem kézbesített olyannak, ami felismerte volna, ki áll vele szemben az ajtóban, és ennek nagyon örül. 

- Nem szívesen vinnék levelet olyannak, aki megismer. Az azért zavarna. Nem azért, mert az egómmal ez ütközne, de jobb ez így.

A Csillag Születik gyereksztárjai egykor és ma

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub tehetségkutatójában. Mára eltávolodott a rivaldafénytől. Képes összeállításunkban nemcsak az egykori kis mesemondót, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod. 

Ezt is szeretjük