Emilio felesége 27 kilót adott le: Tinát a fogyása miatt támadják
Emilio és felesége, Jellinek Tina a fogyás miatt nemcsak dicséretet, hanem kritikákat is kap.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio és felesége, Tina is látványos átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben, együtt már több mint száz kilótól szabadultak meg. 

Életmódváltásuk eredményéért rengetegen dicsérik őket, azonban akadnak olyanok is, akik negatív kommentet fogalmaznak meg a páros posztjai alatt. 

Emilio feleségét fogyása miatt támadják

Jellinek Tinát azért támadják néhányan, mert szerintük túl sokat fogyott, és ez egyáltalán nem áll jól neki. Ő egészen máshogy látja a helyzetet, és Emiliónak is megvan a véleménye. 

- Kicsit olyan ez, mint a nyuszikás viccben: ha sapka van rajtunk, az a baj, ha meg nincs, akkor az. Amikor jelentős túlsúlyunk volt, akadtak kritizálók, akik mindig sürgették volna a fogyásunk. Nem miattuk, hanem az egészségünk miatt döntöttünk úgy, hogy életmódot váltunk, amelynek köszönhetően a kilók csúsznak is le.

jellinek-tina
Fotó: Facebook/Bangó Margit

- Azonban van, akinek most épp ez a baja. Megjelentek azok a kommentelők, akik szerint a friss fotókon

nyúzottnak, ráncosnak, megviseltnek látszunk, és a fogyás nem áll jól nekünk

- mesélte értetlenkedve Tina. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tetemes súlyfelesleggel is ugyanúgy szerették egymást, mint most, de a fogyás után sokkal jobb a közérzetük. 

emilio-felesege-lefogyott
Fotó: Sláger TV/Drága családom - Az Emilio Família, Facebook/Bangó Margit

- Könnyebben mozgunk, jobban érezzük magunkat, és nőként sokkal, de sokkal kellemesebb még öltözködni is így, mint huszonplusz kilóval. Szinte idegenként nézek magamra azokon a nagyon régi fotókon, amelyeken még 100 kg felett volt a súlyom. Most, 27 kg mínusszal a hátam mögött minden eddiginél jobban vagyok, és cseppet sem izgatnak azok, akiknek így nem tetszem - vallotta be Tina.

Énekes férje, Emilio is rengeteget fogyott, aki remekül érzi magát a bőrében, és tetemes súlyfeleslegtől megszabadulva még jobban szeret öltözködni, mint korábban. 

emilio
Fotó: Facebook/Bangó Margit, Instagram/Emilio

- Voltam én 168 kiló is, most viszont 80 vagyok. Egy óvodás csoport súlyát sikerült leadni, és bár a többség dicséri a fogyásunk, valóban vannak kommentelők, akiknek így nem tetszünk. Nincs ezzel baj, gondolják csak így. Az egészségünk viszont biztos, hogy megköszöni a változást, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Eddig is imádtam öltözködni, de ezzel a formával még jobban. Ha pedig nyithatnak a konditermek, kipattintom magam! - árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban a 44 éves sztár.

Fásy Zsüliett bombázó lett

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget. Fogyása után nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. 

Ezt is szeretjük