Eke Angéla a TV2 jóképű sztárjába szeretett bele - Először álltak kamerák elé
Eke Angéla és Budavári Balázs a Love Bistro című műsorban szerepelnek együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak Puskás Petire talált rá a szerelem, hanem volt párjára, Eke Angélára is. A gyönyörű színésznő kapcsolata tíz hónappal ezelőtt fordult komolyabbra a rendező Budavári Balázzsal.   

A jóképű fiatalember a TV2 képernyőjéről is sokaknak ismerős lehet: riporterként a Ninja Warriorban és a Csak show és más semmiben is dolgozott. 

Eke Angéla új párja

A szerelmesek a kereskedelmi csatorna új gasztro-reality műsorában, a Love Bistróban lesznek láthatóak, amely augusztus 24-én indul. A produkció sajtótájékoztatóján álltak először a nagy nyilvánosság elé szerelmespárként, kapcsolatukról pedig most a Story magazinnak meséltek. 

eke-angela-parja
Fotó: TV2

Kiderült, szegről végről ismerték egymást, de azt követően kerültek egymáshoz közelebb, miután Balázs felkérte Angélát, hogy szerepeljen egy videóklipben. A forgatás után a fiatal rendező egy baráti ebédre hívta a 33 éves sztárt, aki a találkozó után jóval később úgy döntött, viszonozza a meghívást, de nem ebéddel, hanem egy kirándulással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hamar egy hullámhosszra kerültek, de a Junior Prima-díjas színésznőnek külföldi turnéra kellett indulnia: Prágában volt az első előadása, ahova elhívta Balázst is. A szerelmes pasi nem hagyta, hogy a távolság elválassza őket, élt a lehetőséggel, kiutazott a díszletszállító autóval. 

- Nagy utat tett meg értem, már úgy érkezett meg, hogy mindkettőnk számára egyértelmű volt, mi összetartozunk. Bár eleinte magunknak sem mertük bevallani az érzéseinket, egyszerűen csak jól éreztük magunkat - osztotta meg Eke Angéla a hetilap olvasóival.  

eke-angela-parja
Fotó: TV2

Miután hazaértek, elválaszthatatlanok lettek. Tavasszal, a karanténidőszakban még inkább összekovácsolódtak, pedig egy friss kapcsolatban az összezártság buktatókat is rejthet. Eke Angéla számára is új helyzet volt, hogy munka nélkül maradt, míg párja ekkor is nagyon elfoglalt volt, mert ekkor vágta a vizsgafilmjét, és írta a szakdolgozatát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 

- Egy légtérben voltunk, mégsem együtt. Balázsnak sok tennivalója volt, így én próbáltam elfoglalni magam. Gondoskodó típus vagyok, örültem, hogy mindennap kitalálhatom, mit fogok sütni-főzni. Bevallom, eleinte szénné égettem jó pár tepsi kiflit - vallotta be a színésznő. 

Párjával a Love Bistróban adhat számot arról, mennyit fejlődött a főzőtudása, és mennyire összeszokott párost alkotnak Balázzsal a konyhában. 

A Love Bistro sztárpárjai: Fecsó és az új párja is köztük van

A Love Bistro elődöntői során összesen 18 sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztrotudásáról. Az egyikük Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó, aki szingliként kezdett el főzni, a házhoz jött szakácstól sok konyhai praktikát tanult. Új párjával, Kiss Viviennel bő fél éve van együtt, de úgy döntöttek, kipróbálják a reality műsorban, milyen párost alkotnak együtt. Mutatjuk a többieket is! 

Ezt is szeretjük