Dukai Reginának már ekkora a babapocakja - Az Instagramon jelentette be, hogy várandós
Dukai Regina gyönyörű fotóval jelentette be, hogy babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dukai Regina általában óvja magánéletét, sokáig azt sem árulta el, hogy van-e párja, a témáról általában nem, vagy nagyon sejtelmesen nyilatkozott. 

Két évvel ezelőtt végül a kommentelők kérdéseire válaszolva mondta el, hogy régóta kapcsolatban él, és végül szerelme decemberben el is jegyezte. Most pedig egy hatalmas örömhírt jelentett be.

Dukai Regina babát vár

A híresség az Instagramon egy gyönyörű fotóval osztotta meg követőivel, hogy babát vár. A képen egy fekete, testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját, és csak úgy sugárzik a boldogság a kismamáról. A posztot ide kattintva tekintheted meg.

A felvétel alá csak úgy özönlöttek a gratulációk, többek közt Debreczeni Zita, Liptai Claudia és Iszak Eszti is sok boldogságot kívánt Dukai Reginának. A posztból egyébként az is kiderült, hogy valószínűleg a karácsonyt már a babával ünnepelhetik majd. 

Imádni való pocakos fotón Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya

Borbély Alexandra és Csuja Fanni közös babapocakos képet készítettek. A 35 éves színésznő és Csuja Imre lánya régóta jó barátnők, most úgy hozta az élet, hogy egyszerre várandósak, ezt pedig egy imádni való közös fotón örökítették meg.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Miss Balaton.

Ezt is szeretjük