Radics Gigi göndör fürtös kislányát öleli: Bellával tüneményes anya-lánya fotót készített
Radics Gigi kislánya októberben lesz kétéves. Bella Szófia haja cukin göndörödik az anyukájával közös képen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi 2020 októberében adott életet gyermekének: Bella Szófia idén már kétéves lesz. A kislány úgy nő, mint a gomba, anyukája legfrissebb fotóján már az is látszik, milyen szép, dús a haja, nem lehet betelni a göndör fürtjeivel.

Az énekesnő alkalomadtán szokott posztolni csemetéjéről, egy dologra azonban nagyon ügyel, a képeken ne látszódjon Bella arca. Ez a mostani anya-lánya fotóra is igaz, kislánya a mellkasán fekszik, a feje tündérien édesanyja vállán nyugszik.

Radics Gigi gyermeke

A bejegyzés mellé annyit írt: "Szavak nélkül” - a rajongók pedig csak helyeseltek, szerintük nem kell semmilyen kommentár, a felvételről sugárzik a feltétel nélküli szeretet.

"Egy öröklétig tartó szeretet"

"Legcsodálatosabb érzés!"

"Tüneményes hajas baba" - olvashatóak a hozzászólások.

A rajongók azért is örültek, hogy ilyen idilli képen láthatták viszont kedvencüket, mert előtte sajnálatos dolog érte: kirabolták az egyik koncertjén. Szintén az Instagramon osztotta meg, hogy őt és a zenekarát milliós károk érték, többek között a telefonját is ellopták, ami tele volt Bella Szófia féltve őrzött képeivel.

Kasza Tibi kislánya, Lora Bella

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea, becenevén Manker óvják gyermeküket a nagy nyilvánosságtól: közösen döntöttek úgy, hogy nem mutogatják sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. A műsorvezető azonban márciusban kivételt tett: kirakott egy feleségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára, ezzel kívánt mindenkinek boldog nőnapot. 

Ezt is szeretjük