Nádai Anikó tündéri babafotót posztolt: az öthetes Alex nagyot nőtt
Nádai Anikó második gyermeke július 19-én jött a világra. Nagyobbik fia, Patrik rajong a kisöccséért.

nádai-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó kisebbik fia, Alex július közepén jött a világra. A kicsiről édesanyja öthetesen posztolt friss képet: a karjában fogva látszik, nő, mint a gomba.

A műsorvezető úszik a boldogságban, az sem zavarja, hogy a pici nem hagyja sokat aludni. Párja, Hajmásy Péter mindenben segít neki: ha kell, kel az éjszaka közepén, de a fürdetésből és pelenkázásból is kiveszi a részét.

 Nádai Anikó fia, Alex

Nem ő az egyetlen, aki nagy segítség Nádai Anikó számára, nagyobbik fia, Patrik is imád az öcsikéje körül sertepertélni.

- Imádja! Az éjszakai ébredésből semmit nem érzékel, mert nagyon jó alvó. Szeretgeti, puszilgatja, lökdösi a kis hintájában, és folyton kérdezgeti, hogy mit segítsen. Már hétéves, most kezdi az iskolát, valószínűleg abból kifolyólag, hogy már ennyi idős, nem is féltékenykedik - mesélte a Reggeliben.

Kollégái, Pap Gergő és Járai Máté elolvadtak a cuki Alex láttán. Ők láthatták a csöppség arcát, viszont a nagyközönségnek szülei azt nem akarják megmutatni, csak hátulról fényképezett képeket töltenek fel róla. Szeretnék, ha majd saját maga dönthetné el, jelen akar-e lenni a közösségi médiában.

Rúzsa Magdi falatozó ikrei

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Házasodna a gazda!

Ezt is szeretjük