Meglepő, a Drága örökösök színésznője ki után kapta a nevét - Kiborult miatta a nagymamája

Rujder Vivien nevének nem mindennapi története van.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rujder Vivien, a Drága örökösök Tamarája nem akárki után kapta a nevét, egy hollywoodi sztár filmszerepe ihlette meg édesanyját a névadás terén - nagymamája legnagyobb bánatára. A filmbeli karakter ugyanis éjszakai pillangóként dolgozik. 

A csinos színésznő Mucsi Zoltánnal, régi kollégájával és egyben nagyon jó barátjával beszélgetett a Katona József Színház színpadán a Csak neked mondom című beszélgetős produkció keretein belül. Nagyon intim, felszabadult hangulatban meséltek a közös munkáról, heccelték egymást, és néhány bennfentes infót is elárultak, például azt, hogy Mucsi Zoltán eleinte nem kifejezetten kedvelte a színésznőt, de aztán hamar rájött, kolléganője milyen humoros, pozitív és szorgalmas ember.

Arról is sztorizott a két színész, hogy mennyi közös kapcsolódási pont van az életükben: mindketten vidékről származnak és külsőre hasonlítanak kicsit egymásra. Az orruk a védjegyükké vált a forgatások alatt, emiatt egy becenevet is kapott a színésznő, kollégája csak "csőrinek" hívja.

Rujder Vivien 2.PNG
Fotó: Katona József Színház/Csak neked mondom

A beszélgetés közben vicces történeteket meséltek gyerekkorukról. Az egyik ilyen sztori fedte fel Rujder Vivien nevének eredetét.

- December 26-án születtem, aznap ment a tévében a Micsoda nő!, amiben, ugye, Julia Roberts játssza a főszerepet, és a neve Vivien. A nagymamám nagyon kiakadt, hogy hogy lehet pont egy ilyen szerepet megformáló színésznő után elnevezni az unokáját. Ő adta a második nevemet, az Annát, így lettem Rujder Vivien Anna. Egész életében csak Annának vagy Pannikának hívott engem.

Varga Izabella tinédzserkori képei

A színésznő csupán 25 éves volt, amikor megkapta a Barátok közt szerepét, így nagyon fiatalon megismerhette az arcát az egész ország. Különleges szépségére már akkor többen felfigyeltek.

Ezt is szeretjük