Emlékszel a Barátok közt szaxofonos Lórijára? A 42 éves színész visszatért a képernyőre
Magyar Bálint a VIASAT3 200 első randi című sorozatában kapott szerepet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar Bálint sok női néző szívét meghódította, amikor a kétezres évek elején feltűnt a Barátok közt című sorozatban. 2001 és 2003 között ő alakította a sármos szaxofonost, Szilágyi Lórit, Szilágyi Andrea (Deutsch Anita) és Szilágyi Pali (Bruckmann Balázs) testvérét. A történet szerint szerenádot adott szerelmének, Kertész Mónikának (Farkasházi Réka), amikor agyvérzést kapott, és meghalt - így írták ki.

Magyar Bálint az RTL Klub sikerszériája után szerepelt a köztévé Haction című sorozatában, kedd este pedig a VIASAT3 200 első randi című napi sorozatában tért vissza a képernyőre. A 42 éves színész ezúttal egy rosszfiú bőrébe bújhat, az általa alakított karakter kicsit sem hasonlít rá, ő nem taposna át senkin. 

A Barátok közt Lórijaként és a 200 első randiban Morvai Mátyásként
A Barátok közt Lórijaként és a 200 első randiban Morvai Mátyásként
Fotó: RTL Klub, VIASAT3/Labancz Viktória

- Morvai Mátyás egy társkereső honlap üzemeltetője, aki nagyon tudja, mit akar: amit eltervez, azt megvalósítja, és nem hagyja, hogy mások irányítsák. Bizonyos szituációkban nem feltétlenül megnyerő, amit tesz azért, hogy elérje a céljait, de ezek megbocsátható dolgok. Ám olyan is előfordul, hogy mások gyengeségeire épít, és kihasználja azokat - ami viszont egyáltalán nem pozitív. Ez a kettősség jellemzi őt leginkább - mesélte az nlc.hu-nak

magyar-balint-200--elso-randi
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Magyar Bálint az elmúlt években olyan zenés darabokban lépett színpadra, mint Az Operaház fantomja, a Kabaré vagy A Három testőr. 2015-től közel négy évig ő volt a Group'n'Swing zenekar énekese. Sokat szinkronizál, a hangja számos sorozatból lehet ismerős, továbbá ő a Szezám utcában Elmo, a Jégvarázsban Kristoff, A Madagaszkár pingvinjeiben Mort, az egérmaki. Ő a Müpa, a Művészetek Palotája hangja is.

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és most

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt.

Ezt is szeretjük