Koronavírus: leáll a Drága örökösök forgatása - A Reggeliben jelentette be Németh Kristóf
A koronavírus miatt a mai nappal bizonytalan időre leállt a Drága örökösök forgatása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus miatt nemcsak több világ- és hazai sztár vonult önkéntes karanténba, de a Drága örökösök forgatása is leáll. 

A hírt az önkéntes, otthoni karanténba vonult Németh Kristóf, az RTL Klub sorozatának egyik szereplője árulta el a Reggeli című műsorban. 

Leáll a Drága örökösök forgatása a koronavírus miatt

- A mai nap, ez a hétfő reggel olyan szempontból is egy új időszámítás kezdete, hogy Hámori Barbara, aki a producerünk, a showrunnerünk a Drága örökösökben, miután tegnap hosszan kommunikáltunk - színész kollégák és egyéb munkatársak is -, meghozta azt a végtelenül felelős és bölcs döntést, hogy

a mai nappal egy bizonyos ideig mindenféleképpen megáll a forgatás.

Tehát mondhatom azt is, hogy Ökörapáti is karantén alá került. Nem szeretnék ezzel viccelődni, de hát valóban erről van szó. 

draga-orokosok

Hámori Barbara a SorozatWiki megkeresésére azt mondta, biztonsági okokból állították le a forgatásokat. A teljes stáb kéthetes önkéntes karanténba vonul, és csak abban az esetben folytatják a forgatást, ha senki nem mutatja a koronavírus tüneteit.

Az önkéntes karanténba vonult színész azt is elmondta, hogy neki most nincs olyan munkahelye, ahova be kellene, vagy be tudna menni.

- A saját vállalkozásomnál, a Fórum Színházban már a múlt héten távmunkát rendeltem el a munkatársaimnak. Tehát mi ugyanígy, Skype-on, videokonferenciákon keresztül kommunikálunk egymással, és így dolgozunk. Nyilvánvalóan így színházi előadásokat nem lehet, vagy legalábbis mi így nem csinálunk ebben a pillanatban.

nemeth-kristof
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Végtelenül felelőtlenségnek tartom azoknak a magatartását, akik kijátszva a különböző kormányrendeleteket kitalálták nagy "okosan" azt, hogy 99 főig be lehet menni például egy moziterembe. Kapunk mi is olyan ajánlatokat, hogy vannak kis kamaratermek, ahol lehetne játszani, mert csak 90 ember fér be.

Azt gondolom, ezek az okoskodások lassan a bűncselekmény kategóriáját fogják kimeríteni. Szerintem mindenkinek meg kellene hoznia azt a felelősségteljes döntést, hogy a saját munkahelyi és családi helyzetében mi módon tud mindent megtenni azért, hogy ezt a világjárványt - amit nagyon komolyan kell venni, de nem kell pánikolni - legalább tudjuk kicsit késleltetni - mondta a 44 éves színész, aki önkéntes karanténba vonult, az RTL Klub reggeli műsorába is videohívással jelentkezett be.

A cikk az ajánló után folytatódik

Németh Kristóf a hétvégén azzal került a figyelem középpontjába, hogy ostoba libának nevezte, és élesen bírálta Opitz Barbi énekesnőt, amiért az azt javasolta, a koronavírus elleni védekezésként igyanak az emberek hidrogén-peroxidos vizet. 

A Drága örökösök Valija a való életben nagyon csinos nő

Csarnóy Zsuzsa, a Drága örökösök egyszerű, ám annál szerethetőbb Valiját alakítja. A való életben is türelmes és gondoskodó jellem, de az 56 éves színésznő öltözködési stílusa szöges ellentéte sorozatbéli karaktere megjelenésének.

Ezt is szeretjük