Németh Kristóf végre megmutatta kisfia arcát - A 3 hónapos Levi cuki baba

Németh Kristóf először szerepel mindkét fiával címlapon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mozgalmas volt Németh Kristóf elmúlt egy éve: 2018 karácsonyán összeházasodtak párjával, Zitával, 2019 januárjában pedig, a thaiföldi nászútjukon tudták meg, hogy gyermekük lesz. Levente 2019. november 24-én jött világra. 

A Drága örökösök szereplője gyakorlott apukaként várta a kicsit, hisz első házasságában született fiát, Lócit hároméves korától közös felügyelettel nevelik volt feleségével, Nikivel. 

3 hónaposan láthattuk először Levi arcát

- Majdnem én tanítottam meg pelenkázni Zitát, mert nekem volt már tapasztalatom. Az elején nagyon "okos" voltam, de most már mindenben jobb, mint én - mesélte a színész a Story magazinnak, amelynek címlapján először mutatták meg a három hónapos Levi arcát. 

A kismama eleinte szorongott, mindent jól csinál-e, de a férje mindig ott volt támaszként, és eloszlatta a kétségeit. 

- Megbízom benne, látom, hogy Lócit milyen szépen nevelte. Sok mindent tanultam tőle, van, amit ösztönből tudok, azt én mutatom meg neki, és el is fogadja tőlem - mondta Zita a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Még az idén szeretnék felépíteni a kertes házukat Szentendrén, ahol Zita is felnőtt. A nővére családja lenne a telekszomszéd, a munkálatokban pedig az édesapja is rengeteget tud segíteni, ugyanis építési vállalkozó. A jelenleginél jóval tágasabb otthont szeretnének, ugyanis ha Levi két-három éves lesz, szeretnének még egy gyermeket. Az újabb kis tesónak a 12 éves Lóci is biztosan örülne, Zita azt mondta róla, nagyon jó testvér. 

- Olyan boldogság látni, hogy ha hazaér, az öccséhez rohan elsőnek, félti, vigyáz rá. Most kicsit nagy nálunk a fiútúlsúly… Őszintén kívánom magunknak, de főként Kristófnak, hogy legyen egy kislányunk is! - osztotta meg a lap olvasóival Zita. 

Kökény Attila tündéri unokája

Kökény Attila január 22-én tudatta a közösségi oldalán, hogy megszületett első unokája, Medi. A kisfiúval 21 éves lánya, Aranka ajándékozta meg, akit három év után, tavaly márciusban jegyzett el a párja.

Ezt is szeretjük