Tóth Gabi először mutatta meg kislánya arcát – Hannarózával címlapon mosolyog
Tóth Gabi két hónapot várt, mire megmutatta kislánya arcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2019. december 3-án hozta világra kislányát, akiről eddig csak nagyon keveset láttunk. Párjával, Krausz Gáborral majdnem két hónapot vártak, mire a nagyközönségnek is megmutatták Hannaróza arcocskáját. 

A 32 éves sztár férjével és babájukkal a Story magazin címlapján mosolyog, a hercegnős ruhácskába öltöztetett csöppségről pedig a lapban még több fotó található. 

Tóth Gabi kislánya szépen fejlődik

Hannaróza szépen fejlődik, három kiló húsz dekával született, most pedig már majdnem öt kiló. Eleinte másfél óránként evett, ma már három-négy óra is eltelik egy-egy szoptatás között, aludni pedig négy óránál többet nem szokott, így aztán a szülők sem.

Álmodoznak arról az időszakról, amikor majd újra kipihenik magukat, de az édesapa bevallotta a hetilapnak, ha a kislányuk már három órája alszik, feleségével toporognak az ágya mellett, mikor ébred fel, és ölelhetik újra magukhoz. Tóth Gabi is azt vallja, majd túl lesznek a keveset alvós időszakon, és ennél sokkal fontosabb, hogy egy friss vizsgálat szerint a lányuk teljesen egészséges. 

Az énekesnő szerint szerencséje van, mert párja a mai napig tud otthonról dolgozni, így a nap 24 órájában a segítségére van, emellett az édesanyja, aki már nem dolgozik, a baba születése után hozzájuk költözött egy időre, hogy támogassa az újdonsült szülőket. 

- Hannaróza sokat jelent a kapcsolatunkban is, elvégre még csak két éve vagyunk együtt Gáborral, és máris szülők lettünk. Most látjuk csak, mennyi mindent nem tudtunk eddig egymásról, ám egy pici gyerek bizony felgyorsítja az ismerkedést - mesélte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Gabi azt is bevallotta a hetilapnak, hogy eleinte alig merte a babát a férje kezébe adni. Tartott tőle például, hogy rosszul fogja meg. Ez nem esett jól a párjának, aki mindent jól csinált, sem az édesanyjának az, hogy neki sem nagyon engedte, hogy segítsen. 

Egy percre sem mertem leülni vagy másra hagyni a feladatokat.

Lelkifurdalásom lett, ha pihentem, lustálkodtam, még az is eszembe jutott: lehet, hogy rossz anya vagyok? - mondta. 

Aztán az édesanyja nekiszegezte a kérdést, hogy minek van ott, ha nincs szüksége rá, nem fogadja el a segítségét. 

- Elszégyelltem magam, és lassan beláttam, nem leszek kevésbé jó anya, ha a kisbabám az édesanyám ölében pihen, és ha néha én is kialszom magam - árulta el Tóth Gabi, akit szoptatáskor néha akkora fájdalmak gyötörtek, hogy folyt a könnye is. Tapasztalatait majd le is kívánja írni, hogy mások is okulhassanak belőle, vagy lássák, nincsenek egyedül a problémáikkal.

Kiss Ramóna fia 1 éves lett 

Kiss Ramóna és Lékai Máté fia, Noé 2019. január 20-án látta meg a napvilágot. Nemrég ünnepelték az első születésnapján. A fiúcska sokat nőtt egy év alatt, csak egyvalami nem változott a hónapok során: Noé szinte minden képen ugyanolyan mosolygós.

Ezt is szeretjük