Dombóvári István egy falusi művelődési ház vezetője lett - 15 év után nagyot változott az élete
Dombóvári István humorista a fellépései mellett civil szakmát is űz: a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári István élete legjobb döntésének tartja, hogy hazaköltözött a Pest megyében található szülőfalujába, főleg, hogy ezzel egy időben a jászkarajenői művelődési ház vezetője nyugdíjba ment. Egy percig sem gondolkodott azon, átvegye-e a pozíciót. 

Nem egyedül él a településen, júniusban feleségül vette párját, Lillát, így férjként és feleségként élvezik a falusi nyugalmat. 

Dombóvári István művelődési ház vezetője lett

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, mi a munkája. Azt mondta, tulajdonképpen közművelődési feladat az, amit végez: az intézményt, a könyvtárat fenntartani, valamint rendezvényeket csinálni.

- Hamarosan épül egy új lovascentrumunk, azzal is kibővül majd a portfólió. Van két nagy rendezvényterem, visszük a könyvtárat két munkatársammal együtt. Az a feladatom, hogy fenntartsam az emberek érdeklődését az olvasás, a közösségi terek meg a rendezvények iránt - osztotta meg a nézőkkel. 

Örül annak, hogy visszatért egy nyugodt, átlagos életbe, és Budapest sem hiányzik neki, szerinte sokan túlságosan fővárosközpontúan gondolkodnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2 kakas is megfér egy baromfiudvaron. :) 🐓🐓🐓

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,

- Én 15 éve a bohémek életét élem, ami egy nagyon jó kis szerep volt, de most már kiderült, egy kirándulás volt. Lett újra világi munkám, ami nagyon nagy örömmel tölt el. Az volt a félelmem, hogy beragadok a csepűbe, de vissza tudtam jönni. Lejöttem a cuccról! - mondta viccesen a 42 éves humorista. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Továbbra is jár stand upolni, a rendezvényeken pedig zenészeknek is fellépést biztosít: mint mondta, nem válogatott, aki jelentkezett, és elfogadta a feltételeket, mint például, hogy nincs LED-fal, azokat tárt karokkal várta. Már volt öt ilyen fellépése, amik szerinte jól sikerültek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felléptünk! 😎 #vagyamitakartok

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,

- A közönség szerette. Nem lett drágább a jegy, kaptak egy plusz produkciót, a zenészek meg örömzenéltek. Én ezt kutya kötelességemnek éreztem, mert én már kaptam színpadot, ők meg nem. Ebben semmilyen mögöttes marketing nincsen, hiszen az előadások már majdnem telt házasok voltak, amikor kitaláltam. Én ezzel nem kerestem pénzt, sőt a gázsijukat a sajátomból finanszírozom. Úgy éreztem, ez egy jó ötlet, és a sok csillogó szempár azt mondja, hogy tényleg az.

A Barátok közt Tónija egykor és ma

Dósa Mátyás 16 éves volt, amikor bekerült az RTL Klub sorozatába. Legelső jelenete az volt, amikor kirabolta Magdi anyust a piacon. 2003-tól 2007-ig alakította Berényi Miklós és Balogh Nóra örökbe fogadott fiát. Kíváncsi vagy, mit csinál, amióta kiszállt a sorozatból?

Ezt is szeretjük