A Dolly Roll 71 éves énekesnője fantasztikusan néz ki: a Reggeli műsorvezetője is ámult rajta
Dolly szenzációsan nézett ki az RTK Klub Reggeli mai adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dolly Roll 1983-ban alakult meg, az együttes énekesnője, Penczi Mária Ilona, vagyis Dolly már több mint negyven éve szórakoztatja a közönséget. 

71 évesen sem pihen, a 2017-ben alakult Dolly Plusssz együttessel új lemezre készül, sorra írja az új dalokat. 

A Dolly Roll énekesnője 

- Te sose változol, fantasztikus vagy! Semmit nem változol, amióta ismerlek, vagyis gyerekkorom óta. Arra emlékszem, hogy óvodás koromban a "Csodálatos káma szutra vár rád és rám" című dalodat üvöltve énekeltem úgy, hogy azt sem tudtam, mi az. Imádat van azóta is! - lelkendezett Járai Máté, a Reggeli műsorvezetője, amikor a legendás énekesnőt köszöntötte a műsorban.

A színész az Instagram-oldalán is megosztotta, mennyire imádta már kisfiúként is a Dolly Roll gyönyörű sztárját. 

Az RTL Klub reggeli műsorának háziasszonya, Nádai Anikó is gyerekkora óta nagy rajongója a Dolly Rollnak, néha édesanyja is az volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elmúlt egy évben a 71 éves Dollynak is le kellett mondania a koncertekről, de igyekezett hasznosan eltölteni az időt. 

- Azt gondolom, hogy minden időszakban ki kell használni az embernek azt, ami a legjobban megy. Mivel tavaly egy darab fellépésünk volt, ezért most mi a lemezzel foglalkozunk: meg akarok jelentetni egy új lemezt, mégpedig egy elég nagyot, ezért írom az új dalokat - a szöveget és a hangszerelést is, majd a programozást a zongoraművészemmel, Kovács Erikkel csináljuk, utána mindenki megkapja a kész anyagot, abban kiemelve azt, amit meg kell tanulnia - mesélte a műsorban. 

dolly-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Maguktól jönnek a latinos jellegű dallamok, és úgy véli, nagyon jó, hogy pont ilyen dallamok találják meg, mert pozitív életérzést adnak. A Dolly Plusssz oszlopos tagja a 2004-es Megasztárban megismert Palcsó Tamás is, akit Dolly csak dicsérni tud. 

- Zseniális énekes, egy szupertehetség, szorgalmas, ahogy az egész zenekar is. Szereti, amit csinál, remek mozgása van, imádják a csajok - dicsérte a 34 éves énekest.  

Palcsó Tamás egykor és ma

A fanatikus Megasztár-rajongók még emlékezhetnek, hogy miután Palcsó Tamás előadta az LGT Álomarcú lány című ikonikus slágerét, az „álomarcú fiú” néven kezdték becézni a versenyben. Kissé félénk, visszahúzódó srácként ismerhettük meg a 2004 őszétől 2005 tavaszáig tartó tehetségkutató második évadában. Kíváncsi vagy mennyit változott?

Ezt is szeretjük