Palcsó Tamásért a 2004-es Megasztárban rajongtak a tinilányok: 34 éves korára sokat változott
Palcsó Tamás félénk srácból rongylábú énekes lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fanatikus Megasztár-rajongók még emlékezhetnek, hogy miután Palcsó Tamás előadta az LGT Álomarcú lány című ikonikus slágerét, az „álomarcú fiú” néven kezdték becézni a versenyben. 

Kissé félénk, visszahúzódó srácként ismerhettük meg a 2004 őszétől 2005 tavaszáig tartó tehetségkutató második évadában.

Palcsó Tamás ennyit változott 34 éves korára

Noha 18 évesen vigaszágasként került be az élő show-kba, végül a döntőig sikerült menetelnie. Caramel után a dobogó második fokán végzett. A kisfiúsan jóképű énekesért rajongtak a tinilányok, sőt az egyik versenyzőtársát is sikerült magába bolondítania: Tóth Gabival 2006-ig alkottak egy párt. 

34 éves korára rengeteget változott: természetesen férfiasabb lett a külseje, valamint dalai is új hangzást kaptak. Míg a Megasztárban inkább a lírai hangzásvilágot kedvelte, új alkotásait a pörgős szóval lehet jellemezni. 

Miután a Life TV Ébredj velünk! című műsorában előadta legújabb, Most kell című szerzeményét, a házigazdák is szóvá tették, nem ilyennek ismerték meg az énekest. Holdampf Linda műsorvezető azt is megjegyezte, hogy a Megasztárban alig láthatta táncolni a közönség, 17 évvel később pedig rongylábú énekesként fakadt dalra a stúdióban.

palcsó-tamás-life-tv
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- A lírai vonal megvan még mindig, de ennél a számnál úgy éreztem, hogy én ilyen pörgős dalt szeretnék, ami azt hirdeti, hogy most kell belehúzni - magyarázta a műsorban.

Az is kiderült, hogy a változására nagy hatással volt, hogy 2018 óta Dolly mellett lép fel a Dolly Plusssz zenekar tagjaként.

- Mindig is egy különleges énekesnőnek tartottam, nagy megtiszteltetés volt, hogy kiválasztott. Emlékszem, a családi karácsonyokon is felcsaptuk a Dolly Roll-lemezt. A találkozásunk úgy történt, hogy ő előzetesen kinézett magának, látta, hogy egy neki tetsző énekes vagyok. És aztán egyszer csak jött egy telefon tőle, hogy lenne-e kedvem énekelni az együttesben.

A Megasztár szívtiprói akkor és most

A Megasztár második szériája óta 17 év telt el, de még mindig emlékszünk a tehetségkutató férfi versenyzőire, akik megdobogtatták a szívünket sármos megjelenésükkel, érzelmes előadásmódjukkal és vonzó kisugárzásukkal. Mutatjuk, mennyit változott napjainkra Torres Dani, Pál Tamás vagy Bálint Ádám.

Ezt is szeretjük