Détár Enikő párja 15 kilót fogyott: ennyire látványos Péter átalakulása
Détár Enikő és angoltanárként dolgozó szerelme is benne lesznek a 2022-es Nyerő Párosban. Péter fizikailag is felkészült a műsorra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 31-én tette közzé az RTL Klub azokat a sztárpárokat, akik a 2022-es Nyerő Párosban összecsapnak egymással : Détár Enikő és párja is köztük volt. Péter testben és lélekben egyaránt felkészült a műsorra.

Az angoltanárként dolgozó férfi 15 kilót fogyott a reality miatt, látványos átalakulása önmagáért beszél.

Détár Enikő párjának fogyása

Elég csak megnéznünk a fél évvel ezelőtti és mostani fotóit egymás mellett, szembetűnő az átalakulása. Eltűnt a pocakja, és az arcán is nagyon látszik a fogyás. A bal oldali fotó februárban, a jobb a Nyerő Páros fotózásán készült.

détár-páter
Fotó: Instagram/Détár Enikő

A színésznő tíz évvel fiatalabb kedvese nem csak fizikailag, lélekben is felkészült a versenyre. Péter az előző szezonok után tudta, sok kiélezett helyzetre számíthat a villa falain belül.

- A hátulról jövő szurkálódást, a szerveződést, a szembehazudozást nagyon rosszul tűröm - mondta el a Fókusznak.

Détár Enikő hozzátette, szerinte Péter lesz a társaság partiarca, de azt is leszögezte, ő volt kettejük közül az, aki jobban izgult a beköltözéskor.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain. Vannak azonban kivételek, amikor vállalja a szereplést, mutatjuk, hogy fest a 21 éves fiatalember napjainkban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük