Détár Enikő párja 15 kilót fogyott: ennyire látványos Péter átalakulása

Détár Enikő és angoltanárként dolgozó szerelme is benne lesznek a 2022-es Nyerő Párosban. Péter fizikailag is felkészült a műsorra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus 31-én tette közzé az RTL Klub azokat a sztárpárokat, akik a 2022-es Nyerő Párosban összecsapnak egymással : Détár Enikő és párja is köztük volt. Péter testben és lélekben egyaránt felkészült a műsorra.

Az angoltanárként dolgozó férfi 15 kilót fogyott a reality miatt, látványos átalakulása önmagáért beszél.

Détár Enikő párjának fogyása

Elég csak megnéznünk a fél évvel ezelőtti és mostani fotóit egymás mellett, szembetűnő az átalakulása. Eltűnt a pocakja, és az arcán is nagyon látszik a fogyás. A bal oldali fotó februárban, a jobb a Nyerő Páros fotózásán készült.

détár-páter
Fotó: Instagram/Détár Enikő

A színésznő tíz évvel fiatalabb kedvese nem csak fizikailag, lélekben is felkészült a versenyre. Péter az előző szezonok után tudta, sok kiélezett helyzetre számíthat a villa falain belül.

- A hátulról jövő szurkálódást, a szerveződést, a szembehazudozást nagyon rosszul tűröm - mondta el a Fókusznak.

Détár Enikő hozzátette, szerinte Péter lesz a társaság partiarca, de azt is leszögezte, ő volt kettejük közül az, aki jobban izgult a beköltözéskor.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain. Vannak azonban kivételek, amikor vállalja a szereplést, mutatjuk, hogy fest a 21 éves fiatalember napjainkban.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja

Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük