Ők a 2022-es Nyerő Páros szereplői: Hódi Pamela és Détár Enikő is versenyez benne párjával
Kiderült, ki az a nyolc sztárpár, aki szerepel a Nyerő Páros hatodik évadában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 19-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára. 

A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. 

 Nyerő Páros 2022

A közönségkedvenc sztárpárshow vadonatúj, hatodik évadában nyolc híresség költözik be a megújult villába, és küzd meg a Nyerő Páros címért. Nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátiaszavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

Képgalériában mutatjuk a Nyerő Páros 2022-es, hatodik évadának nyolc szerelmespárját.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük