Muri Enikő titokban lett egy 15 évvel idősebb sztár párja: azt pletykálták, miatta hagyta el a feleségét

A Nyerő Párosnak köszönhetően derült ki, hogy a Sugarloafból ismert Muri Enikő és Tóth Szabi egy párt alkotnak.

Muri Enikő és Tóth Szabi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerda este kiderült, ki az a nyolc sztárpár, aki versenyez a Nyerő Páros szeptember 19-én induló hatodik évadában.

Az egyik legnagyobb meglepetés Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa, ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak.

Muri Enikő és Tóth Szabi

Július elején a Redditen indultak meg arról a pletykák, hogy a két zenész egy párt alkot, az egyik hozzászóló azt írta, ő úgy tudja, Tóth Szabi pár éve Muri Enikőért hagyta ott a családját. A 47 éves sztár ezt cáfolta a Story magazinnak, amelynek először meséltek a kapcsolatukról.

muri-eniko-toth-szabi
Fotó: RTL Magyarország

- Erről szó sincs, először 2016-ban találkoztam és dolgoztam együtt Enikővel A Dal című műsorban, amikor három évvel később összejöttünk, már elvált ember voltam.

A Sugarloaf zenekar 1995-ben alakult, eleinte öt férfi alkotta, majd 2002-ben Kövér Erika lett az énekesnőjük, akit Dér Heni, Gubik Petra, Nkuya Sonia, majd 2017 áprilisában Muri Enikő váltott.

- Ahogy múlt az idő, azt éreztük, hogy a kémia nem csak a színpadon működik. Az ember lánya ezt megérzi, árulkodóak a gesztusok, a tekintet, egy pillantás. Aztán egyik este írogattunk egymásnak mobilon, ott árultuk el, hogy mit is érzünk egymás iránt - mesélte Muri Enikő, hogyan lett a munkakapcsolatból szerelem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A gitáros 2019 végén költözött be a 32 éves énekesnő lakásába, ezt követően voltak nehézségeik, de nem a 15 év korkülönbség, hanem a világjárvány miatt: elmaradtak a koncertek, Muri Enikő alkotói válságba került, és depresszióba zuhant. Küzdöttek a másikért, és megérte kitartani, úgy vélik, együtt élik le az életüket. 

muri-eniko
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Az énekesnő szerelme 14 éves fiával, Oliverrel is jól kijön. Ha Tóth Szabi feleségül kérné, igent mondana, és egyre erősebb benne a vágy, hogy anya legyen, de a családalapításban még nincsenek közös nevezőn.  

- Szabi már szülő, tudja mekkora felelősséggel, feladattal és milyen óriási szeretettel is jár ez. De én nem, és egyre erősödik bennem az ösztönös, mindent felülíró szeretet utáni vágy, amit csak egy anya, egy szülő tud érezni a gyermeke iránt. 

Delhusa Gjon jóval fiatalabb párja

Delhusa Gjon lassan tíz éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párja: szülei kitagadták Fannit, amikor összejött az énekessel

Fanni tudta, szigorú szülei nem fognak örülni annak, hogy Delhusa Gjon a párja. Időbe telt, mire megenyhültek.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük