Nagy Sanyi barátnője 16 évvel fiatalabb: meg is mutatta a barna szépséget

Nagy Sanyi szívét egy nála jóval fiatalabb, gyönyörű és okos lány rabolta el, aki külföldön végzett egyetemet.

nagy-sanyi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Sanyit ma már a színházba járó közönség és a tévénézők is jól ismerik. 1998-ban szerepet kapott a Madách Színház A nyomorultak című musicaljében (egy forradalmárt alakított), 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán, és még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött, annak azóta is hű tagja.

Szerepelt a Barátok köztben, az RTL Klub napi sorozatában egy bérgyilkost játszott, de a sorozatrajongók igazán A mi kis falunk szereplőjeként zárták a szívükbe: ő Stoki kollégája, a pajkaréti körzeti megbízott rendőr, Sulyok Tivadar zászlós.

Nagy Sanyi barátnője

A 41 éves sztár évekig szingliként élte az életét, de nem bánja, az egyedül töltött évek alatt megismerte saját magát, élményeket és tapasztalatokat gyűjtött. Négy és fél év után viszont azt érezte, kicsit megcsömörlött, jöhet egy komoly párkapcsolat - jött is! 2021-ben rátalált a szerelem. Szeptember végén posztolt egy fagyizós szelfit, amin csinos, barna hajú barátnőjével látható. A kép az Instagram-oldalán látható.

nagy-sanyi-konyhafonok
Fotó: RTL Magyarország

Eddig nem árult el választottjáról részleteket, de a Best magazin olvasóival megosztotta, mióta vannak együtt, és szerelme mivel foglalkozik. 

- A kedvesem, Dorka, akivel nyolc hónapja vagyunk együtt, 16 évvel fiatalabb nálam. Külföldön járt egyetemre, építészmérnökként végzett, évekig versenytáncolt, tehát a művészet nagyon közel áll hozzá. Tudja, mi az, hogy próba, színház, esti előadás, ugyanakkor racionálisan gondolkodik. Ez nagyon jó párosítás.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amíg fiatal az ember, furcsa módon vágyik a szerelemben - ha beismeri magának, ha nem - a szenvedésre, a fájdalomra, az önmarcangolásra. Elmúltam negyven, most már azt érzem, legyen végre nyugi, legyen béke. 

Nagy Sanyi a budapesti Játékszínben a Primadonnák című darab 150. előadása után.
Nagy Sanyi a budapesti Játékszínben a Primadonnák című darab 150. előadása után.
Fotó: Profimedia

Azt is bevallotta a hetilapnak, hogy az apaság gondolata is jobban foglalkoztatja, mint évekkel ezelőtt. 

- Egy ideje azon kapom magam, hogy az interneten nézegetem a babás oldalakat, nézem az arcukat, ahogy nevetnek, nézem a lábukat, a talpukat...

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

Papp Gergő 2020 nyarán a Reggeli élő adásában árulta el, hogy 17 év után kihűlt a láng a házasságában. Érdekes módon úgy alakult, hogy három hónap alatt felesége, Judit és a műsorvezető is új párra talált, utóbbi egy 24 éves énekesnőbe szeretett bele. Tavaly novemberben a NőComment!-ben beszélt arról, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük