Íme a Roy és Ádám énekesének 21 évvel fiatalabb felesége: titokban házasodtak össze
Kohánszky Roy, a Roy és Ádám Trió énekese a TV2 Tényekben feleségével együtt mesélt kapcsolatukról.

kohanszky-roy-tv2-femina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kohánszky Rajmund, vagyis Roy, valamint Nagy Ádám a kilencvenes évek elején kezdett együtt zenélni, a Roy és Ádám formációt 1998-ban alapították. Közös munkájukból olyan dalok születtek, mint például a Trambulin vagy A csapból is én folyok. 

2006-ban Csányi Zoltán dobos csatlakozott hozzájuk, azóta triófelállásban működnek, a zenekar neve Roy és Ádám Trió. Nem sokkal később Roy megismerte élete szerelmét, Bárány Annát, akit 2021-ben titokban vett feleségül

Kohánszky Roy párja, Anna

Kohánszky Roy még 2008-ban ismerkedett meg a nála 21 évvel fiatalabb Annával. Az első találkozásuk óta 14 év telt el, a kapcsolatuk kezdete óta pedig nyolc év. Szerelmük nem lobbant lángra azonnal, végül egy szolnoki koncert hozta össze őket. 

roy-felesege
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Láttam, hogy megérkeznek arra a koncertre, amin éppen játszottunk. Akkor már nagyon sasoltam őt, ő is nagyon nézelődött balra-jobbra. Koncert után beszélgettünk. (…) Úgy mentem oda hozzá, hogy "Helló, izé…" - mesélte Roy, akit felesége nevetve szakított félbe, és javított ki a TV2 Tények Plusz című műsorában. 

- Te úgy jöttél oda hozzám, hogy "Téged ismerlek!" - egészítette ki a történetet Bárány Anna. 

Az első csók egy szolnoki gitártáborban csattant el, a fiatal nő ekkor már nagyon várta, hogy szerelme szintet lép. 

roy-felesege2
Fotó: TV2/Tények Plusz

– Tudom, hogy már nagyon húzódtam felé, hogy hátha meglépi ezt a lépést, aztán csak összejött. Jó volt, éreztem, hogy ez valami más - árulta el a nézőknek Anna. 

Roy és Anna nem sokkal később összeköltöztek, ekkor rájöttek, a bohém zenész és a komoly orvos tényleg jó párosítás. Persze konfliktusaik nekik is akadtak, de kompromisszumokat kötöttek, és mindent megbeszéltek.

Boldogságuknak nem volt feltétele az esküvő, csupán jókedvükben tették meg 2021 októberében a legnagyobb titokban. Ennek ellenére komoly terveik vannak, jelenleg közös házat építenek, később családot is alapítanának. 

Horváth Tamás felesége gyönyörű menyasszony volt

Horváth Tamás mindössze 29 éves, de már komoly sikereket ért el mint énekes, dalszerző és zenész. A sztár a magánéletben szintén nagyon szerencsés, élete szerelmével, Péterfi Andival immár tíz éve alkotnak egy párt, és nagyon boldogok együtt. Ezért döntöttek úgy, hogy ötödik házassági évfordulójuk alkalmából 2022 januárjában újra kimondják a boldogító igent. 

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük