Emlékszel a tinisztár Krisz Rudira? Így néz ki 40 éves családapaként
Képeken a '90-es évek szívtiprói egykor és napjainkban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szülei aláírása kellett első lemezszerződéséhez, annyira fiatal volt Krisz Rudi, amikor bekerült a magyar könnyűzenei életbe. A ’90-es évek tinibálványa mindössze hét esztendős volt, amikor elkezdett érdeklődni a zene iránt, dobolni, gitározni és zongorázni tanult. 

12 éves korában már a Dominó nevű formáció tagja volt, de arra sem kellett sokat várnia, hogy szólóénekesként berobbanjon a slágerlisták élére.

A '90-es évek szívtiprói egykor és napjainkban

1998-tól már egyedül dobta piacra azokat a dalait, amelyeket ma is sokan fújnak kívülről. A Homokba rajzolt szerelem, a Keresem a szót vagy a Törd át a csendet hozta meg számára az átütő sikert, innentől kezdve a tinilányok első számú kedvence lett. 

- Fura volt tinibálványként létezni, mert emlékszem, volt, hogy elmentünk egy plázába fellépni, és menekülni kellett, annyira megkörnyékeztek a rajongók. Másfelől nagyon jó érzés is volt, mert az ember lelkét simogatja, hogy ennyien szeretik, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt meg tudtam abban az időben élni - ecsetelte a Tények Pluszban 2021 szeptemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sikerszéria 2008-ban ért véget. A rengeteg fellépésből pár hakni lett, így elérkezettnek látta az időt arra, hogy váltson. Egy óceánjáró hajóra szerződött nyolc évre, majd 2016-ban visszatért Magyarországra, és kiadta a köztes időben írt szerzeményeit. Negyvenévesen édesapa, párja 2019 novemberében adott életet kislányuknak, Leának.

Krisz Rudi igézően kék szemű tinibálványból lett macsó, negyvenéves énekes és családapa. Nem ő az egyetlen a ’90-es évek szívtiprói közül, aki sokat változott napjainkra. Képes összeállításunkban akkor és most fotókon láthatod a korszak kedvenceit.

Ezt is szeretjük