Emlékszel a tinisztár Krisz Rudira? Így néz ki 40 éves családapaként

Képeken a '90-es évek szívtiprói egykor és napjainkban.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szülei aláírása kellett első lemezszerződéséhez, annyira fiatal volt Krisz Rudi, amikor bekerült a magyar könnyűzenei életbe. A ’90-es évek tinibálványa mindössze hét esztendős volt, amikor elkezdett érdeklődni a zene iránt, dobolni, gitározni és zongorázni tanult. 

12 éves korában már a Dominó nevű formáció tagja volt, de arra sem kellett sokat várnia, hogy szólóénekesként berobbanjon a slágerlisták élére.

A '90-es évek szívtiprói egykor és napjainkban

1998-tól már egyedül dobta piacra azokat a dalait, amelyeket ma is sokan fújnak kívülről. A Homokba rajzolt szerelem, a Keresem a szót vagy a Törd át a csendet hozta meg számára az átütő sikert, innentől kezdve a tinilányok első számú kedvence lett. 

- Fura volt tinibálványként létezni, mert emlékszem, volt, hogy elmentünk egy plázába fellépni, és menekülni kellett, annyira megkörnyékeztek a rajongók. Másfelől nagyon jó érzés is volt, mert az ember lelkét simogatja, hogy ennyien szeretik, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt meg tudtam abban az időben élni - ecsetelte a Tények Pluszban 2021 szeptemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sikerszéria 2008-ban ért véget. A rengeteg fellépésből pár hakni lett, így elérkezettnek látta az időt arra, hogy váltson. Egy óceánjáró hajóra szerződött nyolc évre, majd 2016-ban visszatért Magyarországra, és kiadta a köztes időben írt szerzeményeit. Negyvenévesen édesapa, párja 2019 novemberében adott életet kislányuknak, Leának.

Krisz Rudi igézően kék szemű tinibálványból lett macsó, negyvenéves énekes és családapa. Nem ő az egyetlen a ’90-es évek szívtiprói közül, aki sokat változott napjainkra. Képes összeállításunkban akkor és most fotókon láthatod a korszak kedvenceit.

Ezt is szeretjük