Détár Enikő külföldön félmeztelenül napozott: csak tangát húzott, ha nem voltak magyarok

Détár Enikő a Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, hogyan viszonyul a meztelenséghez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő vidéki, értelmiségi családja szemérmesen kezelte annak idején a meztelenség kérdését, a színésznő az édesanyját látta meztelenül, de az édesapját soha. Ezt a mintát követte szülőként is, ha a gyerekeivel pancsolt a kádban, bugyit húzott fel.

Az 56 éves sztár a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában ugyanakkor elárulta, külföldön, idegen emberek társaságában már másképp viszonyult a testéhez.

Détár Enikő csak külföldön monikinizett

Annak ellenére, hogy az otthoni meztelenkedéshez szemérmesen viszonyult, fiatalon imádta a sokat megmutató ruhákat.

detar-eniko-fb2
Fotó: Life TV/Bréking

- 17-19 évesen már Egerben éltünk anyával, és én imádtam megbotránkoztatni az embereket akkor. Azzal együtt, hogy a meztelenséget szemérmesen kezelte a család, én nem létező miniszoknyát vettem fel, a ruha szügyig kivágva hátul is – mesélte a kedd esti adásban.

- Fütyülgettek utánad, vagy mit imádtál? – kérdezte Hajdu Steve műsorvezető.

- Képzeld el, akkor én azt szerettem! Ma meg azt mondom, hogy ha strandon vagyok, addig, amíg napozok, még mindig bikinit húzok, és nem a tokától bokáig egyberészest.

A cikk az ajánló után folytatódik

Steve arra is kíváncsi volt, monokinizik-e. Détár Enikő bevallotta, külföldön szokott, de Magyarországon nem, bár már régen dobta le a bikinifelsőjét, mert már hat éve nem járt az országhatáron túl.

detar-eniko-batch2
Fotó: Life TV/Bréking

- Spanyolországban, azon a részen, ahol nem voltak magyarok, simán. Imádtam, hogy tangában napoztam, meg ott volt a medence. De Magyarországon eszembe nem jutna! Itthon rögtön fölveszek egy kendőt.

Détár Enikő és Rékasi Károly 19 éves fia

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságából két gyermek született: Eszter és Zsigmond. Az előbbi 32 éves, közgazdászként végzett, és közpolitikai elemzéssel foglalkozik, utóbbi pedig már rég nem az a cuki kisfiú, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle, aki komoly közéleti témákkal foglalkozik.

Ezt is szeretjük