Krizsó Szilvia 50 évesen bomba formában van - Testhezálló ruhát húzott a szülinapra

Krizsó Szilvia az 50. születésnapját abban a ruhában ünnepelte, amit a negyvenediken is viselt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokszor hallani az utóbbi években, hogy az ötven az új negyven, ugyanis a középkorú nők olyan aktívak szellemileg és fizikailag, hogy bőven letagadhatnak korukból. 

Igaz ez Krizsó Szilvia műsorvezetőre is, aki 2021 januárjában kereken ötvenéves. A nagy szülinapi ünneplés a világjárvánnyal járó korlátozások miatt elmarad, pedig azt tervezte, ugyanabban a ruhában koccint a családtagjaival és barátaival, amit a 40. szülinapján is viselt. 

Krizsó Szilvia 50. születésnapja

A testhezálló, csipkével díszített, fekete kreáció jól mutatja, hogy ugyanolyan bomba formában van, mint egy évtizeddel ezelőtt. 

"Igen, jól gondoljátok. Ez az a kép, amelyet azért tettem ki, hogy bezsebeljem azokat a dicséreteket, hogy "De jól nézel ki, vagy hogy tényleg letagadhatnál néhány évet!"

Ez a ruha lett volna rajtam az 50. szülinapi bulimon, mert ez volt a 40.-en is, és szerettem volna demonstrálni, hogy még mindig jó rám. Hiába, hiú vagyok, na. 

Bulim nem volt, de azért az Anyukám, a férjem, a kislányom és számtalan barátom, természetesen covid-kompatibilisen, gondoskodott arról, hogy az ünneplés ne maradjon el, és bearanyozták a szülinapom.

Ahogy Ti is. Nem tudok elég hálás lenni a rengeteg jókívánságért, szép és személyes üzenetért, amelyeket képtelen voltam egyenként megválaszolni, bár igyekeztem. Ezért itt és most köszönöm meg Nektek egyrészt a sok üzenetet, másrészt azt a régóta felém áradó hihetetlen támogató energiát és szeretetet, amitől érezhetem, hogy szüksége van rám a világnak. Legalábbis egy részének " - írta a Facebook-oldalán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kommentelők itt és az Instagram-oldalán is elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal. 

"Jó látni valakit, aki úgy néz ki ilyen jól 50 évesen, hogy nem ez a fő fókusz az életében. Én is így szeretnék 15 év múlva!"

"Fantasztikusan nézel ki. A gyönyörű belsőt gyönyörű külső takarja!"

"Ez az 50 bizony láthatóan csak 40. S nem csak ruha méretében. Sok 40-es szeretne így kinézni 50 évesen. Ezt talán csak Jenifer Lopez tudta kicsit überelni, mikor 50 éves volt. No de ő nem magyar ... itt közel és távol sem tudják..."

Péterfy Bori 50 fölött is bikinis bombázó

A Péterfy Bori & Love Band énekesnőjének, aki a koncertek mellett színésznőként is színpadra áll, a teste a munkaeszköze, így igyekszik formában és jó kondícióban is lenni, ami a képei alapján sikerül is neki. Az Instagram-oldalára posztolt bikinis fotói láttán el sem hisszük, hogy elmúlt ötvenéves. Nem csak jó pár évet letagadhatna korából, de alakját, izmos hasát a jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. 

Ezt is szeretjük