Dér Heni miatt akadt ki Rácz Jenő - Pár káromkodás is elhagyta a száját
Dér Heni először a villatársait akasztotta ki, aztán a többiekkel együtt ő döbbent meg Dudás Miki viselkedésén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros ötödik adásában, amikor a párosok férfi tagjainak a sötétben tapogatózva kellett feladatokat megoldaniuk, kiderült, hogy Rácz Jenő nagyon nem szimpatizál az egerekkel. Gyerekként meg is harapta egy, emiatt beletelt egy kis időbe, hogy összegyűjtse a bátorságát, és belenyúljon a kis, fehér egerekkel teli üvegdobozba, hogy megtalálja az ajtónyitó kártyát. 

Dér Heni extra videójából az is kiderül, hogy a békák sem a kedvencei, nem bírja, ha a közelében ugrálnak. 

Dér Heni kiakasztotta Rácz Jenőt

Miután a hatodik adásban Czutor Zoli és felesége elhagyta a villát, az énekesnő talált Dudás Miki párjával, Ivettel egy békát a kertben. Feltűnés nélkül bevitte a kétéltűt a nappaliba, és letette az asztalra, aminél Rácz Jenő és párja, Puskás Peti és Dallos Bogi ült, Zámbó Krisztián és menyasszonya pedig álltak. 

Amikor észrevették, mi ugrál, a lányok sikítozni kezdtek, a sztárséfből pedig kiszakadt egy káromkodás, és felpattant az asztaltól: "a k***a anyátokat, b*****tok meg!" Arra kérte villatársait, vigyék ki. Végül aki behozta, az is vitte vissza a kertbe, a többiek menekültek a béka közeléből. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kedd esti, hetedik adásban aztán Dér Heni is kiakadt az egyik versenyzőtársán, de ezzel nem volt egyedül.

Dudás Miki a fiúk különbuliján hosszasan ecsetelte, milyen volt, amikor egy randiján - pont, amikor már rávette a kiszemeltjét, hogy menjen fel hozzá -, sürgősen WC-re kellett mennie. A sztorit akkor sem hagyta abba, amikor tányérra kerültek a grillezett húsok. 

jarai-mate
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Amilyen szintre Miki jutott, ezt a szintet mi már nem tudtuk megütni, és most nem feltétlenül egy felső szintről beszélek, hanem talán egy picit alsóról. Nagyon kedvelem Mikit, nekem ezzel semmi bajom nincs, ha valaki jól érzi magát, csak van a pont, amit már nem nagyon lehet überelni - mondta a kulisszák mögött Járai Máté, akinek a vacsora közben arcára volt írva, mit gondol.

Puskás Peti szerint a férfiak maguk között nem az orosz irodalomról beszélgetnek, de úgy véli, Dudás Miki megrekedt egy férfiöltöző szintjén, mindig ott érzi magát, abból nem tud kitörni. Miután csatlakoztak a nappaliban jóval szolidabban partizó nőkhöz, Dudás Miki őket is kiakasztotta. 

der-heni-gergo
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Az a rész, az a pont, ahogy Miki elkezdett viselkedni, az már nem vicces volt, nem bulis volt, hanem alpári, prosztó. És csak a hülye poénok, de az a poén, amin csak ő nevet. Ez már sok volt - bukott ki Dér Heniből. 

Rácz Jenő párja lefogyott

Gyuricza Dórit A Konyhafőnök hatodik évadában ismerhettük meg, ahol azonnal levette a lábáról a séfet. Már akkor is igazi bombázóként ragadott fakanalat, ám az utóbbi hónapokban még inkább kirobbanó formába hozta magát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen vékony lett Rácz Jenő barátnője.

Ezt is szeretjük