Rácz Jenő csúnyán beszélt párjával a műsorban - Bocsánatot sem akart kérni
Rácz Jenő párja megdöbbent, vele eddig még sosem beszélt csúnyán a sztárséf.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő már a Nyerő Páros negyedik évadának legelső adásában több versenyzőtársának unszimpatikus volt, a negyedik adásban pedig még több embernél kihúzta a gyufát, amikor nagyon csúnyán beszélt párjával, Dórival. 

Ezúttal a női játékosok vizsgáztak abból, mennyire ismerik a párjukat. Adott témaköröknél a férfiaknak meg kellett nyomniuk a gombot, ha úgy gondolták, tudja a párjuk a kérdésre a választ. Pontot akkor kaptak, ha a két válsz egyezett. 

Rácz Jenő csúnyán beszélt párjával

Bár több férfi játékos a fejét fogta, és néha ki is akadt azon, amit a szerelme válaszolt, alapvetően vicces, jó hangulat uralkodott egészen addig, amíg Rácz Jenő teljesen ki nem kelt magából, miután Dóri nem azt a pontszámot adta a fájdalomtűrő képességére, amit ő. 

racz-jeno2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Normális vagy? Hányszor mondtam, hogy én tűröm a fájdalmat?! Hazajövök, szét van vágva az ujjam. Mondod, hogy "Úristen, hogy néz ki!" Én meg mondom, hogy „semmiség, egy vágás". Nem értelek, komolyan. Miért hagyod, hogy befolyásoljanak az emberek. Kicsim, ez nem egy viccparádé, hogy most vicceskedünk. Rohadt csalódott vagyok. Figyelj a feladatra, kérlek! - oltotta le barátnőjét. 

Meghűlt a levegő, a játékostársak, a nézők, de még Sebestyén Balázs is lefagyott. Dallos Bogi a kulisszák mögött azt mondta, megdöbbent, hogy egy egyszerű kérdés miatt a sztárséf így kiborult, és egy eddig nem ismert, teljesen új arcát mutatta. Czutor Zoli pedig közölte, a legszívesebben odacsapott volna az asztalra, vagy megrázta volna Rácz Jenőt, hogy hagyja abba a hisztizést. Megdöbbent, a férfi milyen tiszteletlenül beszélt a párjával. 

racz-jeno-baratnoje2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Amikor Dóri azt sem találta el, melyik általa készített ételért rajong a párja, Rácz Jenő újból kiosztotta. Azt válaszolta, nincs ilyen, mert egyrészt nyolc hónapig nem készített semmilyen ételt, annyira retteg Jenő véleményétől, másrészt sosem szokta megdicsérni a süteményeit sem, amit végül a férfi helyes válaszként mondott be, maximum annyit, hogy "jó" vagy "ízes". 

Miután a lányok visszaértek a Nyerő Páros villájába, Járai Máté egyenesen Dórinak szegezte a kérdést: hogyan bírja, hogy Jenő ennyire nem bír veszíteni, szinte tüzet okádott, és azt látta, hogy a lány retteg attól, ha rossz választ ad, akkor leharapja a fejét. Azt a választ kapta, hogy a párja versenyhelyzetben így viselkedik, de a hétköznapokon vele nem ilyen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor a pár félrevonult, hogy kibeszéljék a játékot, Rácz Jenő közölte, hogy nem hibáztatja a párját semmiért, mire a lány azt felelte, hogy ő viszont hibáztatja, mert nagyon csúnyán beszélt vele. Ha ezt otthon tette volna, akkor is kiakadt volna, de így, hogy mások előtt történt, még fájóbb. 

racz-jeno-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A séf nem értette, miért kellene bocsánatot kérnie, szerinte maximum a hangsúly nem volt megfelelő, ki van készülve a stressztől, ezért arra kérte a szerelmét, fejezze be a számonkérést. Csak azt követően kért elnézést, miután Dóri közölte, egy szimpla bocsánat nem elég, azt is hallani akarja a párjától, miért kell elnézést kérnie. 

racz-jeno-nyero-paros2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Sajnálom, ha csúnyán beszéltem veled. Semmivel nem érdemelted ki, felhúztam magam, nagyon sajnálom, és bocsánat érte. Mit ragozzak ezen ennyit túl?! Ne haragudj! - hangzott a sztár bocsánatkérése. 

Végül azzal zárta a beszélgetést, hogy nagyon sajnálja, ő csak nyerni szeretett volna, de nem érdekli a játék vagy az, ha most azonnal hazamennek, számára Dóri a legfontosabb. 

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóri januárban Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük