Dér Heninek keményen beszólt Czutor Zoli és a felesége - Nyilvánosan mondták el róla véleményüket
Czutor Zolinak és feleségének kellett elhagyniuk a Nyerő Páros villáját, kicsúcsosodott a köztük és Dér Heniék közötti feszültség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Feszültséget okozott a Nyerő Páros-villában az, hogy az első veszélyzónás esten Czutor Zoltán és felesége, Zsanett nem Dér Henire és annak párjára, Gergőre tette le a voksát, pedig a Belmondo frontembere és az énekesnő régóta ismerősök. 

Az énekes azzal indokolta döntésüket, hogy a színész Szalay Bencét és annak barátnőjét három nap alatt nagyon megkedvelték, és inkább velük maradtak volna tovább játékban.

Dér Heni és Czutor Zoli balhéja

Dér Heni ezt azóta sem tudta megbocsátani, a kibeszélős esten oda is mondogattak egymásnak, a hatodik játéknapon pedig szinte az összes negatív kérdésre Czutort és Zsanit jelölte meg, akik végül a leggyengébben tudtak teljesíteni a játékban. Szerintük olyan ellenszenv áradt Dér Heniből, hogy emiatt sem tudtak igazán egymásra koncentrálni.

der-heni-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Végül ők kerültek a veszélyzónába Dallos Bogival és Puskás Petivel, akik teljesítették ugyan a közös feladatot, de a legkevesebb pénzzel rendelkeztek. Járai Máté és Kíra, illetve Dudás Miki és Ivett Czutorékra szavazott, míg Dér Heniék, Rácz Jenőék és végül Zámbó Krisztiánék a Dallos-Puskás duóra, így az előbbieknek kellett elhagyniuk a villát.

czutor-zoliek-nyero-paros

Azt mondták, fantasztikus élmény volt, nagyon sokat adott ez a pár nap a kapcsolatuknak is, és nincs olyan ember a villában, akire azt mondanák, hogy nem szeretik. A kulisszák mögött Zsanettből kibukott, hogy szerinte Dér Heniék nem voltak elég dögösek ahhoz, hogy bevállaljanak egy olyan erős párost, mint ők, inkább a gyengébbekre szavaztak. 

czutor-zoli-felesege

A kiszavazás előtt még keményebben fogalmaztak, akkor Czutor Zoli azt mondta kolléganőjéről Járai Máténak és Kírának, hogy 

Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni, és semmi más, 

mert nem tudja elengedni azt, hogy én ellene szavaztam. Egyszerűen azt nem tudja fölfogni, hogy egyáltalán nem volt szempont, hogy ők állnak ott, mi Bencéék mellett álltunk ki, és bennünk semmilyen rossz érzés nem volt Heniékkel kapcsolatban. 

Dér Heni jóképű párja

Az énekesnő 2019 tavaszán szúrta ki a jóképű hobbiszakácsot A Konyhafőnök hatodik évadában, majd nem teketóriázott, megkereste őt a közösségi médiában, és gratulált a szerepléshez. Az üzenetváltást randevú követte, a második találkájuk után már össze is költöztek, azóta is dúl köztük a szerelem. 

Ezt is szeretjük