Delhusa Gjon így öleli 44 évvel fiatalabb párját: Fanni 18 volt, amikor az énekeshez költözött

Delhusa Gjon és Molnár Fanni kapcsolatuk elején sok negatív kritikát kaptak. Tíz éve alkotnak egy párt.

Delhusa Gjon és Molnár Fanni
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte minden magyar sztárpár, akik között nagy korkülönbség van, kapcsolatuk elején találkozik őket bíráló, negatív kommentekkel, véleményekkel. Delhusa Gjon és Molnár Fanni sem kivétel ezalól. 

Fanni 44 évvel fiatalabb az énekesnél. Amikor kiderült, egy párt alkotnak, sok kritikát kaptak. Rosszmájú megjegyzések ide vagy oda, az idő végül őket igazolta.

Delhusa Gjon és Molnár Fanni

Immár tíz esztendeje, hogy együtt vannak. 2020-ban megtörtént köztük az eljegyzés, az esküvőről és a gyermekvállalásról határozott elképzeléseik vannak. Ölelkezős fotójuk pedig illusztrációja annak, milyen jól kiegészítik egymást.

- Fanni 18 éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, és adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön egy párkapcsolat - árulta el a 69 éves sztár a Hot! magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A teljes egyetértés nem csak kívülről sugárzik róluk, leendő esküvőjükről is ugyanúgy gondolkoznak. Nem kérdés, extrém körülmények között tervezik kimondani a boldogító igent.

- Például vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt vagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze.

A gyerekkérdést sokáig nyitva hagyták, végül arra jutottak, az életritmusukba a sok utazás és kaland miatt nem férne bele, hogy gyermeket vállaljanak.

- Illetve Fanni számára nagyon fontos a munkája, pénzügyi területen dolgozik, és nemzetközi karriert szeretne.

Ernyey Béla felesége estélyiben

Ernyey Béla közös fotót tett közzé feleségével: Dóra káprázatosan szép estélyiben tündökölt férje oldalán. A 41 éves jogász halvány rózsaszín ruhakölteményt választott az est alkalmából. A darab különlegességét a felső része adta: míg a szoknyája selyemhatású anyagból készült, addig felül ragyogó flitterek borították. 

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége csillogó estélyiben: Dóra olyan volt, mint egy hercegnő

Ernyey Béla és Dóra számára megkezdődött a báli szezon. A budai várban csodás képek készültek róluk.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/I Love Gjoni

Ezt is szeretjük